Mentiin eilen Heidin kanssa Kyötikkälän kentälle klo 18. Siellä olikin joku ryhmä, mutta ystävällisesti saatiin reenailla samaan aikaan. Otettiin siis tokotreeniä, joten hyvin riitti kentän kulma meille.

Enniä pitäisi siis nyt koulia kohti voittajaluokan kisoja, huh huh nimittäin. Tavoite olisi näillä näkymin kohtuullinen tulos... Eipä nuo treenit nyt niin huonosti mennytkään, kuin mitä luulin.

Alkuun otin seuraamiskiemuroita, sivuaskelia ym. Ihan jees, kyllähän toi vinkuu aina vaan.

Liikkeestä istuminen oli OK. Vit jos menee kokeessa pieleen niin oon kyllä tosi vihainen...!!

Luoksetulo pysäytyksillä, seisominen onnistui hienosti! Maahanmenokin ihan ok, ehkä puol koiranmittaa tai yhden tuli vielä käskyltä eteenpäin.

Kaukot meni siis ehkä miljoona kertaa paremmin, kuin mitä odotin! Teki kaikki vaihdot oikein, ainoa virhe oli eteenpäin liikkuminen joka ei ollut mitenkään hirmuista. Ensi treenissä palloa taakse, jospa auttaisi.

Sit tunnari... Ei kyllä ollut koiralla pienintäkään käryä, että mitä tässä taas haetaan. Alusta lähtee siis tämä. Otettiin kaikenlaisia variaatioita. Kai se on vaan jotenkin yritettävä reenata kotioloissa tätä. Miten sitten, en tiedä vielä.

Ruudussa oli frisbee perällä. Aika läheltä lähetin. Kyllähän se sinne meni, ekoilla kerroilla ei mitenkään nopea ja suora ollut. Pari toistoa vielä, menihän sekin sitten kiitettävästi.

Mitähän sitten... Hyppynouto, perus. Paikallamakuu, olin näkyvillä, kun piti tarkkailla Aronin käytöstä (hienosti käyttäytyi). Meitä oli siinä kolme, Heidin kaveri Kaisa tuli myös ottamaan p-makuun. Hieno kolmen mustavalkoisen rivi oli :)