Ohoh, melkein kolme viikkoa melkein viime päivityksestä! No mitään maata kaatavaa ei olla tehty, mitä nyt parissa tokokisoissa käyty mokailemassa. Ekoissa voi epäonnistumisen laittaa sään piikkiin osittain (vettä tuli taivaan täydeltä), toisessa jotenkin vaan meni puihin. Enniä ahdisti vaan sikana mun kisajännitys. Ennen meidän vuoroa tehtiin siistiä hiljaista hienoa tokoa parkkipaikalla, kehässä taas epäsiistiä, ääntelevää ja kauheaa tokoa. Teki ihan uuden jutunkin, nimittäin jumitti kaukokäskyissä ihan täysin. Ei noussut lainkaan istumaan. Se on ihan uusi juttu, kaukot on tähän mennessä onnistuneet joka kerta 8½ - 10 pisteen arvoisesti. God knows. Tuli toko(kisa)kyllästyminen, joten ei nyt hetkeen ole tarkoitus mennä kisaamaan.

Ajatukset täyttääkin nyt tulevat hakukokeet. Olen melko varma, että Enni-koira nauttii enemmän siellä tottistelusta, koska sitä houkuttelee niin kovasti ne ihanat esteet, noudot, eteenmenot! Eikä tartte hinkata mitään kaukokäskyjä, pyh.

Harmittavasti tukijoukko harveni Tikkakosken hakukisoihin (8.10.), Maijalle tuli työ/opiskelueste ja Mikolla on jotkut mielenkiintoisemmat kekkerit. Äidin kanssa siis kaksin näillä näkymin mennään. Maijan poissaolo harmittaa kovasti sen takia, että siltä olisi saanut ihan fyysistä tukea ja assarointia. Itse kun jännittyneenä en osaa päättää asioista, enkä muista kunnolla mitä piti ja missä ja milloin. Pitää yrittää kouluttaa äitiä edellisenä iltana siihen...

Viime viikolla ei ollut henkilöetsintätreenejä, mutta esine-etsintää otettiin. Meni osittain hyvin, osittain vähän heikommin. Kolme esinettä löytyi aika kivasti, viimeinen neljäs (vaikealla paikalla oleva) ei meinannut millään löytyä. Ei enää irronnut lainkaan, joten jouduin ajamaan sen ihan lähelle. Toisaalta oli ihan hyvä juttu, koiralle tuli varmaan ahaa-elämystä ja varmuutta tuosta löydöstä.

Outo juttu on se, että esineruudussa E tekee koko ajan outoa toimintoa, nimittäin vilkuilee takapäähänsä :) En tiedä, varmaan on jotain sijaistoimintoa kun se on vähän epävarma tuosta hommasta (ehkä?), olen joka kerta tarkistanut sen takapään mahdollisia risuja tai muita häiritseviä juttuja silmälläpitäen. Ei mitään löydy :) Harmiton tapa, mutta outo!

P.S. Nyt kelpaa huristella Pösöliinillä, sitä on taas fiksattu 300 euron arvosta! Se tosiaan jätti toissaviikolla meidät hakutreenien jälkeen metsätien varteen, akku oli päättänyt lopettaa elämisen. Samalla myös huomasin, että takavalotkaan ei toimi lainkaan. No nyt toimii ja muut sähköviat samoin on historiaa... By the way, noissa kyseisissä treeneissä oltiin vuorossa vasta pimeän tultua ja tuli siis testattua josko koira reagoi pimeään jotenkin. Ei reagoinut millään tavoin, kaikki neljä täyspiilossa ollutta ukkoa löytyi ilman minkäänlaisia komplikaatioita. Hyvä Ensio! :)