Jeejee! Enni EK1 Parkanossa lauantaina 5.6.2010.

Eka oli jälki. Maasto oli suht iisiä, lähinnä mäntyjä ja paljon paljon varpuja ja keppejä. Siis ei niin iisiä, kuin H-kyrössä, mutta ei mitään rytöäkään tod. Janalla teki kaarroksen vasemmalle, mutta otti jäljen hyvin (lähti oikealle). Siitä ei tullut virheitä, mutta siitä lähti yksi piste, kun lähdin liian hätäisesti perään. Kepeistä 1,2 ja 4 nousi Ennin toimesta, kolmosesta ajoi yli mutta onneksi huomasin sen. Jäljestystyyli oli tyypillisintä Enniä, pää ylhäällä ja silleen. Pisteitä siis 49/50.

Sit hakuun. Maasto oli todella helppokulkuista mäntykangasta. Etukulmat meni heikosti, teki eteenpäin kaarrosta runsaasti. Sitten otti vasurista maalimiehen, ilmasu jees. Sitten lähettelyä, huusin pois yhdessä kohdassa. No siinähän oli se maalimies justiinsa prkl! Onneksi sain vielä lähetettyä kerran sinne. Oltiin siis ihan alueen päässä. Alkoi jo vähän epätoivoa pukata..... Sitten ilmaisi, huh. Mm olikin aika lähellä keskilinjaa, ihan parinkymmenen metrin päässä. Pisteitä saatiin 73/80, ei siis mitenkään huipusti.

Seuraavaksi pudotetun nouto. Maasto taas suht helppokulkuista mäntykangasta. Vähän ylämäkeä, hikihän siinä pukkasi! Seuraaminen meni aivan todella hienosti, samoin lähetys ja tuonti. Vähän ennen minua ravisteli kinnasta. Siitä lähti piste, muuten siis aivan tosi hyvä! 19/20.

Sitten taisi olla tarkkuus lähellä kenttää. Helppo ruutu, melkeinpä vaan ohut kerros sammalta ja muutamia varpuja. Esine oli suht keskellä, ehkä vähän etureunan puolella. Mutteri nousi nopsaan, ja toi sen hienosti käteen. Täydet 20/20p! Jee olin superhappy tästä! Se tuntui epävarmimmalta kuitenkin :)

Tottikseen sit. Vähän jännitti, muttei kovin pahasti. Seuraamisesta tuli erittäin hyvä! Vinkui, muttei edistänyt. Hallelujah Jättävät liikkeet oli ok, edistämistä vähän muttei ees paha. Noudoissa meinasin pyörtyä, kun toi jokaisella kerralla PUREKSIMATTA! Käsittämätöntä  Hypyllä jäi melkein kiinni esteeseen, mutta sentään hyppäsi molempiin suuntiin. Oli kyllä surkeet hypyt... Mutta kiva kun hyppäsi kuitenkin. Eteenmenossa lähti epävarmasti ja jäi häröilemään vähän liian lähelle, ei siis ihan tarpeeksi pitkään mennyt suoraan. Meni sit kuitenkin ekalla maahan. P-makuussa vinkui v*tusti, grrrrrrr!! Toivoin, että meikäläisen "auktoriteetti" kun olen näkyvillä, parantaa, mutta paskanmarjat. Tää kyllä ärsyttää ja paljon. Tottiksesta saatiin sit 88/100p.

Vielä normi esineruutu. Hyvin irtosi ruutuun. Jäi aika pitkäksi aikaa pyörimään takakulmaan ja vähän alueen ulkopuolelle. Jossa kävi sit paskalla! Perkele! No, kun oli tarpeensa tehnyt niin lähti työskentelemään alueen keskelle päin ja saikin sit keskellä olevasta esineestä hyvän vainun. Sieltähän se sit nousi komeesti. No, loppumatkalla alkoi pureksimaan sitä ja vielä tiputti sen. 26/30p.

Eli 275 pistettä tuli yhteensä. Olen tyytyväinen (paitsi paikallamakuuseen)!