Torstaiset haut Keskisentiellä. Porukka oli pieni ja  olin itse vähän väsähtänyt. En ollut suunnitellut mitään suurta ja ihmeellistä, ja menikin niin että muut teki meille harjoituksen niin, etten tiennyt mistään mitään.

Radan pituus ei ollut päätä huimaava, mutta silti mahtui aika monta tyhjääkin. Eka pisto tyhjä, toinen ukko. Otti keskilinjalla tyhjältä palatessa jo vainun, mutta totteli sentään tänne-käskyä... Ja teki kauniin piston maalimiehelle, eikä oikaissut suorinta reittiä sinne. Kiva! Sitten taas tyhjä oikealle, vasemmalla mm. Sitten tyhjä oikealle ja vasemmalle. Sitten teki taas sikamaiset temput ja karkasi maalimiehelle keskilinjan yli. No, elämä jatkuu  vaikken voi kieltää, etteikö hieman ärsytä.

Huomaa, että tällaisella pienemmällä radalla tyhjät on hyviä. Sitten kun on yli 200m, niin tekee huomattavasti huonompaa työtä. Pika-analysoinnilla voisin tehdä sellaisen päätelmän, että lyhyellä radalla maalimiesten hajut on koko ajan nenässä, pitkällä radalla ei läheskään koko aikaa. Ja silloin tekee lyhyitä ja oiottuja. Varmasti on sitä mieltä että mitäpä sitä tyhjiä tekemään, eihän se täällä oo....