Maanantainan hallivuoro vaihtui pariksi kerraksi keskiviikolle. Halli on kyllä paras juttu, tällä paskasäällä ei vois vähempää kiinnostaa ulkona oleminen... Yrgh!

Heimo oli aika kuumakallena. Hallissa oli ihan järkyttävä mökä, kun agivuorossa oli minikoiria jotka oli tietysti kaikki sisällä odottelemassa häkeissään. Ja niistä osa kiljui täyttä kurkkua. Siis todellakin kiljui, ei voi kutsua haukkumiseksi eikä edes ulvomiseksi.

Yritin ottaa varovaista seisomiskäskyä, mutta oli vähän liian levottomana. Joten muutama pieni toppaus kun onnistui, niin se sai riittää. Seuraamisessa muuten on jo tosi hyvä meininki, esim käännökset ja henkilöryhmän kiemurat sujuu älyn hienosti! Kai se on jo vähän oppinut vartaloaan hallitsemaan

Sitten jännittäviin osioihin, nimittäin hyppyyn ja A-esteeseen. Luonnollisesti molemmat matalina versioina. Heimolla en olekkaan ottanut näitä vielä lainkaan, joten ihan ekaa kertaa tehtiin. Hyppy onnistui kivasti, alussa juoksin yhdessä yli. Kun selvästi tajusi homman, niin nostettiin vähän ja käskytin. Hyppäsi nätisti! Sen jälkeen lenti palkka perässä. Tosi hyvä. Heimo ihan innostui hyppimisestä.

A-este olikin sitten vähän jännittävämpi tapaus. Tuo loiva este on itse asiassa kuitenkin aika jyrkkä, eli ihan vaativa ensikertalaiselle. Ensin yritettiin niin, että Riitta ohjaa pannasta ja  minä kiipeän esteen harjalle houkuttelemaan. No, koira meni siitä AIVAN sekaisin nupistaan. Sai kiemmurreltua itsensä pannasta, eikä puhettakaan että olisi tullut esteen yli. Tuli vaan sivusta esteen taakse perääni. Pikainen strategian muutos siis, eli vein viereltä. Käytännössä heiluttelin motskaria esteen harjalla esteen sivulla seisten. Ja Heimohan kiipesi yli (melkein) kuin vanha tekijä! Hirmu huudon kanssa kyllä tämä koko operaatio, pikkasen nousi kierrokset... Mutta yli saatiin ja vieläpä (lähes) vaivatta ja hyvällä tekniikalla.

Että sellaista tällä kertaa. Vieläkin kaduttaa se toko-ilmottautuminen. Mutta voihan sen sitten perua jos vielä siltä tuntuu... Ennikin oli sen verran hullu, että jos tällä tapaa jatkuu sen meininki, niin ei kyllä tuu lasta eikä pskaa......

Jaa niin Hanna käski laittamaan blogiin, että käytiin remmilenkillä maanantaina, lenkin pituus 1h 3 min