Lauantaina käytiin hakuilemassa Sääksjärvellä. Sää oli vetistäkin vetisempi, mutta oli kuitenkin ihan kiva treenailla.

Ennen hakuja käytiin ulkoilemassa Toimelantien metsissä koko lauman kera. Vähän jännitysmomenttiakin saatiin mukaan, kun pienellä metsäpolulla tuli vastaan kaksi naista kera neljän koiran (osa irti, osa ei). Meillä on siis Remo hoidossa, ja se on kyllä hyvin kiinnostunut muista koirista. Eikä käskytkään uppoa kaaliin ihan samalla tavalla, kuin omiin koiriin... Onneksi vastaantulevat koirat taisi olla narttuja, kun ei kuulunut pienintäkään rähähdystä. Remo oli käynyt vain kiltisti nuuskimassa tulijat. Eli minä säikähdin, siinä suurin dramatiikka

Pitää kyllä kehua omia hauvoja, ne tottelee molemmat tosi hyvin tuollaisessa tilanteessa. Ainakaan vielä Heimoa ei hormoonit vie niin paljoa, että haluaisi välttämättä käydä tsekkaamassa misut. Nytkin pystyttiin sitten ohittamaan tuo lopulta porukka niin, että vaan Remo oli kiinni. Bortsut luikahtaa ohi vieraista koirista mahdollisimman nopeasti. Tässä pitää kyllä antaa kunnia Ennille, varmasti sen rauhallinen käytös muita kohtaan on antanut Heimolle hyvän esimerkin.

No mutta siis treenit oli eilen. Enni pääsi vaan geimeihin, kun Heimon kynsi on vielä vaiheessa ja em. ulkoilu aiheutti siihen jo tarpeeksi osumaa. Ennille etukulmat, joihin normi-ilmaisut. Sitten tyhjiä kolme ja loppuun maalimies. Alue oli jotain 100m. luokkaa. Enni teki tosi tosi hyvät pistot, ainakin mielestäni. Ei meinannut tulla kyllä pois, mutten jaksanut niistä ressata. Kyl se kisoissa tulee kuitenkin... Olin hirmu tyytyväinen. Ainoastaan viimeinen ilmaisu oli pätkäinen, syytä en tiedä. Muilta osin meni mielestäni täysin nappiin. Hyvillä mielin siis!

Sunnuntain kunniaksi pientä kuvailua kotona. Tässä pari otosta. Pitäisi enemmänkin kuvailla, kivoja on :)

 

Sylikoira Heimo

 

Painiottelu