Eilen käytiin PKY:n kentällä ottamassa tottista. Satoi ihan sikana melkein koko ajan. Hyvä juttu, ei ole tullut treenailtua sateella ollenkaan... Seuraamista pitäis hinkata paremmaksi, hirveetä edistystä ja seilausta. Ei hyvä, ei hyvä. Aina kuvion pitkällä aloitussuoralla selvä edistys. Sitten ensimmäisen käännöksen jälkeen asento palautuu hyväksi. Mistähän johtuu?

Otin paikallamakuuta Iman suorituksen aikana. Olin piilossa, Sarvis vahtina Ennille. Meni hyvin! Myös Iman noutojen aikana pysyi. Esteitä ei otettu kukaan, kun ruoho oli niin liukasta. Harmi sinänsä, olisi hyvä ottaa tuota p-makuuta esteiden aikana. Mutta erittäin hyvä harjoitus, tuli ainakin mukava onnistuminen ja hieman helpompi treeni (ei olla kuitenkaan juurikaan päästy harjoittelemaan p-makuuta, etenkään Iman kanssa).

Remo-pennelillä murtui muuten varvas. Tämä oli tapahtunut jo pari viikkoa sitten, kun varvas jäi oven väliin. Kuitenkaan ei häirinnyt koiraa, ja vasta lauantaina, kun ulkoillessa kynsi sai damagea ja Maija vei koiran lääkäriin, huomattiin murtumakin vasta. Siitä johtuen tuo kynsi ottikin damagea niin vähästä (ei edes huomattu tilannetta, vasta kun tuli verta niin tajuttiin).