Viime sunnuntaina oli tosi kivat hakuilut. Meni hyvin, palkka oli tokalla, neljännellä ja viidennellä. Haukku oli vahvaa ja meno oli muutenkin kohdillaan. Nyt ei ainakaan ennen ensi vuotta hakuilla, kun ennen joulua joka viikonlopulle on jotain kissanristiäisiä. Ei se mitään, tauko tekee hyvää.

Ei oltukaan toko-kisoissa Virroilla viime viikonloppuna, koska olin ollut kipeänä koko viikon. Lauantaina olisin ehkä saattanut jaksaa kisata, mutta ihan turhaa lähteä sillä valmistautumisella sinne asti. Koko viikon koira oli ihan minimaalisella liikunnalla, lähinnä pissatuslenkeillä. Välillä jaksoin viedä metsään asti, jossa sai juosta, mutta ei siis tullut tehtyä pienintäkään elettä kisoihin valmistautumista ajatellen.

Ensi vuoden alusta vaihtuu meidän sijainti, Ennistä ja minusta tulee citykoirakko kun muutan Hämeenpuistoon. Ihan hyvälle paikalle onneksi, ihan Ratinan sillan juureen, joten eteläpuisto ja pyynikki ovat ihan kivenheiton päässä. Mutta totuttelemista siinä varmasti on, tosin eipä Hervantakaan kyllä mikään maalaispitäjä ole...