Töistä oli tänään vapaata, joten hyvää aikaa reenailla valoisan aikaan. Pirjo ja Jaki oli seurana Mutalan kentällä.

Heimon treeni oli perussetti eli keskityttiin seuraamiseen. Se on kyllä vaikeeta... Sitten myös liikk. maahanmenoja sarjatulella. Luoksetulo Pirjon pitäessä kiinni, jeeee!!! Ainiin, alussa ammuttiin pari laukausta kun leikitin. Ei korvaansa lotkauttanut.

Ennin kanssa tuli otettua koko tottiskuvio oikeastaan. Oli melko jees, uusi seisomisen käskysana toimii! Heh. Hypyt sucks, niitä otettiin sitten vielä apuohjaajan kanssa ilman kapulaa ihan ihan lopuksi. Vähän parani siitä, kai. Noutokin oli hyvä, ei purrut juuri lainkaan.

P-makuu on nyt meidän murheenkryyni  Ekanakin, KARKASI, kun ammuin Jakille! Ja ei tod. ole kyllä eka kerta, kun olen ampunut samalla kun oma koira on p-makuussa. Voihan kele.... No melkein siitä pahempaa oli se piipitys, mikä siitä lähti IHAN koko ajan. AAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGH!! Hermostuin ihan kunnolla ja karjuin koiralle melkoisen paljon... Kele että harmittaa!

No otin sitten koiran pois vähän ajan päästä ja annoin käydä vähän metsän puolella tekemässä tutkimuksiaan. Sen jälkeen uudestaan p-makuuseen ja Pirjo ampui. Olikin ihan tosi tosi paljon rauhallisempi. Mutta jäi kyllä tosi ikävä fiilis tästä liikkeestä taas. Nyyh! 

Muuten onneksi oli hyvät treenit, joten kokonaistulos jäi plussan puolelle