Viime viikolla hakutreeneissä meitä oli vain kolme koirakkoa, joten treenit oli hieman typistetty versio. Toisaalta ei mitenkään huonot, toinen maalimiehistä liikkui, joten kolme ukkoa oli metsässä. Ensin otin tyhjän, joka meni hienosti. Enni etsii todella sitkeästi, ei siis kauheasti kuuntele mun huutoja, en oikein tiedä pitäisikö siihen jollain tavalla puuttua. Tulee kuitenkin loppujen lopuksi, mutta ei mitenkään ihan heti. Ehkä vain katsellaan miten kehittyy, tyhjät on muutenkin niin uusi asia. Varmaan alkaa jo tajuamaan, että siellä ei välttämättä tosiaan ole ketään -> mamman luoksekutsu on ihan varteenotettava asia. Entäs missä vaiheessa alan huutelemaan sitä pois metästä, I dont know yet.

Toisella puolella oli siis liikkuva ja toisessa takakulmassa yksittäinen ukko. takakulman ukkoon katsoen aika aikaisin, ja Enni kaarsi aika tiukasti oikealle, ja meni siis etsimään väärille paikoille. Aikaa kului ehkä pari minuuttia, jonka jälkeen aloin huutelemaan sitä takaisin. Tulihan se sieltä sitten ja edettiin keskilinjaa ~10 metriä jonka jälkeen lähetin ilman valmisteluja ja asetteluja uudestaan samalle puolelle. Lähti erittäin hyvin pistolle ja ukko löytyikin hetimmiten kallion päältä. Kaiken kaikkiaan siis kaksi tyhjää, josta toinen oli "ei-tarkoituksella". Onnistuneet reenit mielestäni! Etenkin nuo kaksi viimeistä, tyhjä + uudelleenlähetys lennosta, erittäin sujuvasti.

Seuraaviin toko-kisoihin on pari viikkoa. Pientä heräämistä on havaittavissa, olen alkanut vähän miettimään ja harjoittelemaan aktiivisemmin. Kisoja on nyt 16.8., 7.9. ja 9.9. joten jos kahdesta ekasta tulee 1-tulos, joudutaan 9.9. voittajaluokkaan :) Sepä vasta oiskiin jännää!

Ensi sunnuntaina mennään Borderiinan pentutapaamiseen. Se tulee olemaan aikamoista sählinkiä, luulen ma! Sannan (Ennin Ossi-veljen omistajan) meilistä kopioiden: "vanhoista pennuista tulossa ennakotiedon mukaan Enni, Helmi, Chic, Bobi ja Ossi. Nuorista tulossa Siesta, Kerttu, Samu, Maxi ja Manu. Eddie on vielä kysymysmerkki, että pääseekö. Paikalla on myös syyllinen eli Bea :)"

Enni täytti viime perjantaina 3 vuotta ja minä hölmö unohdin sen!!!! Muistin vielä edellisenä päivänä, mutta en enää perjantaina... Voi voi, toivottavasti E ei kanna kaunaa...