Ihanat säät viime päivinä! Näin alkukesästä tuo auringon lämpö tuntuu vaan niin luksukselta. Viikonloppuna ei tapahtunut juuri mitään erityisen koiramaista, ihan perus ulkoilua vaan harrastettiin. Asutaan ihan Tampereen Pursiseuran lähellä, tosi hyvä uittaa koirat siitä veneluiskalta, siihen pääsee kävellen parissa minuutissa. Tykkään muutenkin tosi paljon meidän huudeista. Näsijärven rantaa pitkin voi lenkkeillä kilometritolkulla ja talvella tietysti jäällä on lääniä ulkoilla.

Heimo on tosiaan innokas uimari, menee uiskentelemaan huvikseekin. Ennin saa järveen vaan kepin perässä, nyt ei senkään vertaa kun Heimo hoitaa...

1243922398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243922447_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen kävin Heidin kanssa tottis- ja esinetreenissä Kangasalla. Olin ihan tosi väsy, joten oli aikamoista zombiemeininkiä. Tottiksesta ei mitään kummempaa raportoitavaa. Ihan ok, Ennikin tuntui olevan aika rauhallinen. Liekö johtuvaa sitten juoksuista (tärpit) vai meikäläisestä vai helteestä... Ehkä kaikkien kombinaatio. Luoksetulossa sähläsin idiootisti lelun kanssa. Pistin sen selän taakse ja Enni tuli tietysti sen käden puolelle eteen, missä lelu oli. Muutaman kerran korjailin, meni sitten paremmin. Mutta ei nyt mitään huippusuoristusta ollut kummaltakaan...

Heimokin pääsi tottistelemaan. Alkaa jo aika kivasti tuomaan lelua kentälläkin, vaikka en leikkisi kahdella lelulla koko aikaa. Tuntuu muuten, että kentällä Heimolla ei ole ihan samanlaista ahneutta nameihin, kuin esim. kotona. Mutta eiköhän tässä keksitä parhaat keinot... Otin vähän luoksetulojen eteentuloa. Hyvin onnasi, vaikka eihän pikkaraisella ole vielä mitään hajua siitäkään.

Esineruudussa otin vain yhden esineen. Parikymmentä metriä leveä suikale, esine takarajalla (50m). Ensin lähti suoraan takarajaa kohti, mutta paineli kuitenkin vähän keskiosan jälkeen alueen poikki ulos ja palasi takaisin tutkien keskiosan. Eli esine jäi vielä takaosaan. Toisella lähetyksellä onnistui jo paremmin, meni aika suorilta esineelle. Mikähän siinä on, kun ei ikinä meinaa käydä tuota ekaa kulmaa tsekkaamassa? Onkohan jäänyt esineitä laittamatta siihen kohtaan...?

Pitäis nyt varmaan tehdä sitä jälkeä, kun kisat lähestyy hurjaa vauhtia. No, onhan tässä vielä päiviä Viaton

Ennin jalka voi siis jo tosi hyvin, käytännössä on parantunut jo kokonaan. Päätin kuitenkin eilen olla hyppyyttämättä sitä esteillä ihan varmuuden vuoksi. Sitten kisoissa vasta, niin ei tule mitään paineita siihen vielä. Luulisi että se menee ne vanhasta muistista, johan tässä on neljä vuotta esteitä treenattu :)