Päätin, että osallistutaan tokokokeeseen maaliskuun eka päivä Kangasalla. Nyt on hyvää aikaa treenailla arki-iltaisin, kun ei ole juuri muita treenejä. En ole nyt käynyt keskiviikon tottisteluissa Nokialla, lähinnä siksi kun ei ole jaksanut lähteä sinne asti ajelemaan kun motivaatio on ollut lähinnä lepäilyssä.

Kävinkin viime viikolla yhtenä iltana tokotreenailemassa sairaanhoito-oppilaitoksen parkkiksella. Oli aika tylsää. Tai ei tylsää, mutta yksin treenaus on monella tapaa jotenkin turhauttavaa. Kukaan ei ole huomauttamassa virheistä, auttamassa tunnareiden kanssa, antamassa vinkkejä, juoruamassa mukavia...

Joka tapauksessa, oli ihan kivaa ennin kanssa. Itse olen kyllä aika paska. Annan tosi vahvoja käskyjä esim. äänellä. Lisäksi Ennillä on paha tapa vinkua, lähinnä seuraamisen käännöksissä. Ruutu meinaa vetää Enniä samaan tyyliin puoleensa, kuin pk-kentän eteenmenopääty. Eli vinkumista ja sinne suuntaan edistämistä.

Kaukot meni jopa oikein, paitsi että koira tulee koko ajan eteenpäin seiso-maahan vaihdossa. Pitää yrittää korjata jotenkin... Taakse palkka ainakin. Ja ehkä myös polvella avustettuja vaihtoja.

Ruudussa hakeutui vasemmanpuoleisen tötterön viereen maahan. Otin uusiksi helpotettuna.

Mitähän muuta... Em. lisäksi otin seuraamiset, liikk. istumisen, luoksetulon * 3 (yllättävän hyvin pysähtyy!).