Sunnuntaina oltiin ahkeria ja käytiin sekä haku-, että tottistreeneissä. Olipa taas aika urheillut olo reenien jälkeen, lunta oli aika kiitettävästi. Ei jaksettu esim tallata, kun sen jälkeen ei oltas jaksettu mitään :D

Heimolla oli ihka ensimmäinen ilmaisureeni. Yritän siitä nyt haukkuvaa, kun se on kuitenkin muuttunut niin äänekkääksi. Saapahan käyttää ääntään johonkin hyödylliseen nyt...

Eli ihan vaan pieniä matkoja ja helpoissa paikoissa maalimiehet. Sitten haukutusta, joka alkuun oli vähän huonompaa mutta kyllä siitä hyvä tuli. Lelupalkka heti, mutta lisänä vielä ruokaa. Viidentenä oli Ulla, kolmatta kertaa kun oli liikkuva. Heimo sai jonkun hirmuisen mörkökohtauksen siitä. Säikähti jotenkin, vaikka eihän mitääne des tapahtunut. Ullasta oli tullut jotenkin epäilyttävä yhtäkkiä? Ei kyllä tunnistanut edes, kun sitten kun mentiin yhdessä tutkailemaan niin ilahtui suunnattomasti kun olikin Ulla (taas). Tiiä näistä nyt sitten. Mikähän tämäkin oli?

No, ensi kerralla otetaan suorapalkkatreenit. Ehkäpä kuitenkin tämä uusi juttu eli ilmaisu, aiheutti jotain epävarmuuksia ja sitä kautta mörkökohtauksen. En ole huolissani, eiköhän tästä yli päästä.

Ennillä oli pelkät etukulmat. Hyvin meni, kivaa oli.

Sitten illalla tottiksia Hannan ja Tainan kanssa. Heimon kaa harjoiteltiin käännöksiä. Lisää lisää, treeniä tarvii... Näytin myös pari noutonostoa. Muuten oli hyviä, mutta pientä vinkunaa oli havaittavissa.

Ennikin teki about samat harjoitukset. Hermo vähän kärsyi, kun maahanmenossa jäi istumaan. Lieneekö kuitenkin reenin vähyydellä  osuutta asiaan?!