Siinäpä se tärkein otsikossa

Elikkä Ylöjärvellä kisattiin. Maastot oli hienot. Perusmetsää, ei mitään ärsyttäviä risukoita, kauheita vuoria tms. Vaan miellyttävää mukavaa metsää, muttei mitään helppoa mäntymaastoakaan.

Enni toimi aikasta hienosti! Alussa teki vähän huonoja oikealle, johtuen varmaankin siitä että maalimies oli oikealla vasta reilussa 250 metrissä. Mutta ei mitään tosi huonoja pistoja ollut mielestäni (muistaakseni) oikeastaan yhtään.

Maalimiehet oli vasemmalla 100 ja 150 suurinpiirtein, oikealla se reilu 250. Tai jotain sen suuntaista nyt ainakin.

Ilmaisut oli erinomaiset. Mielestäni viimeisellä oli huonompi, mutta Viljamaan mielestä erinomainen sekin. Hallintakin oli jees, ekalla vähän meinasi karata eli lisäkäskyjä.

Meikäläinen harppoi yhdessä välissä sen verran reipasta tahtia, että jäi aika iso pläntti tarkastamatta. Onneksi pysähdyin lopulta ajoissa, maalimies oli nimittäin just kohdalla.

Henkilöhausta 165 pistettä! Ihan tosi hyvin!!! Etenkin, kun tietää, että tuomari ei armopisteitä jakele.

Esineistä nousi kaikki, jee! Eka esine meni vähän pelleilyksi (ei halunnut irroittaa). Pisteitä 29.

Tottikseen loputtoman pitkän odottelun jälkeen. Meinasi ihan laatikko hajota, kun jännitti ihan sikana ja piti vaan odottaa ja odottaa ja odottaa...Alokasluokka oli siis ennen meitä ja olin vielä voittajassa viimeisenä... Tietysti!

Jostain syystä myös 10 vuotta sitten katkennut solisluu halusi muistuttaa itsestään. Kättä särki niin prkleesti koko ajan... Vihloi hulluna!! Pitää varmaan ostaa joku lämmitin. Oli ihan tosi tuskainen olo kaikenkaikkiaan

Nooooo, tottis ei sit ollut mikään hirmu esimerkillinen. Seuraaminen peruspaskaa, eli alku karmeeta kuraa, loppua kohti erinomaista. Liikkeestä istumisessa valmisteleva hanurista, levoton istuessaan. Maahanmenossa taas valmisteleva osuus huono, liike muuten erinomainen. Seisomisessa ainoa virhe se, kun tuli pari askelta perään!

Tasamaanoudossa puri eikä muistanut istua luovutuksessa. Ohhoh! Hyppynoudossa kiersi paluun. Perhana!! Estenoudon ainoa virhe pureminen.

Eteenmenossa vaati kaksi maahan-käskyä, muuten tosi upee. Jaa niin tietysti valmistelevassa perinteinen törkeä edistys. Paikallamakuu... kröh, ei huomautettavaa (tuomarin mielestä). Itse hieman eri mieltä, mutta sou not 

Eli tottiksesta raavittiin 77p. Ei siis kovin kummoisesti mutta onneksi tarpeeksi. Harmittaa vähän tuo tottiksen tila. Ihmetyttää, että on noin huonona vaikka muka reenattu on ja hyvin menee. Mikä lie sitten alamäen syynä?

Mutta mitäpä noista, tärkeintä kuitenkin, että tuli tarpeeksi pojoja, jopa  hivenen riman yli (271).

I'M SO HAPPYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! Ihan mahtava juttu!!