Käytiin taasen hakuilemassa. Kolme pistoa, joista kaksi haamua ja yksi valmis piilo. Enemmänkin olisi mielestäni voinut ottaa, mutta eipähän nyt sitten otettu. Metsään oli tallattu valmiiksi kolme kaistaletta, se ehkä syynä. Suunniteltiin Ennille vähän talven treenausta, täyspiiloja (eli maalimies on esim. pressun alla kokonaan tms.) ja tyhjiä pistoja voisi alkaa ottamaan, sekä myös treeniä avoimen luokan pituuksilla. Noooo, itse olen henk.koht. jo aiemmin ajatellut tuollaista (ja vaativampaakin) treeni-
menetelmää. Mielellään välillä jo voittajaluokan vaatimuksilla. Näistä ajatuksista on jo tullut kirjoitettuakin aiemmin, alaspäin kun selaat niin löytyy perusteet.

Olisi kyllä mahtavaa päästä treenaamaan vieraissa porukoissa. En sillä, että meidän hakuryhmässä suoranaisesti on mitään vikaa, mutta erilaisten koulutus- ja harjoittelutyylien testaaminen olisi tosi hyvä juttu. Etenkin, kun itse olen täysi aloittelija lajissa. En osaa ja uskalla ruveta kokeilemaan omin päin mitään uusia ja erilaisia harjoittelumenetelmiä. Pitääpä alkaa vähän kyselemään aina tilaisuuden tullen, eipä meitä varmaan kukaan pyydä omaehtoisesti kuitenkaan ;) Sinä joka luet tätä: jos teillä on hyvä kouluttaja & ryhmä, jossa voi tulla vierailemaan, ota yhteyttä! Tositarkoituksella ;)