Hyvät haut oli eilen. Jännästi sitä vaan fakkiutuu vanhoihin treeniuriin ylipäätään, nyt kun tehtiin vähän vaihtelua niin tuntui meininki ihan erilaiselta. Siis niinkin "radikaalia" muutosta, että en mennyt yhdellekkään maalimiehelle ja mm:a oli kuusi, melko pienellä alueella, kaikki yksittäin metsässä. Lähetin jokaisen kohtisuoraan ja mielestäni oli suorastaan erinomaisen suoria ja syviä pistoja. Ainoastaan yksi lähetys piti uusia eikä senkään kanssa tarvinnut tapella, vaan koira tuli nätisti takaisin ja lähti yhtä innokkaasti uudelleen, ja vieläpä toivomaani suuntaan. Jee!

Seuraavalle kerralle juonittiin sellaista harjoitusta, että kaikki mm:t on liikkuvia ja koiralle vihjataan aina maalimieheltä lähtiessä, että mm menee metsään vielä. Onpas vaikea selittää. Enivei, ideana on myös pistojen suoristus / syvennys. Jos saisi vähän karsittua sitä sekavaa harhailua ja taakse hakua näin.

Huomenna lähtö Ulvilaan hakukokeisiin, tällä kertaa huoltojoukkoihin. Meidän ryhmästä on jopa kaksi koirakkoa tulikokeessa; Minna & Perttu ja Parviska & Yrtti. Jänskää :)