Alkuviikosta otettiin Hanna O:n ja Kaarinan kanssa EK-treeniä. Vähän oli puhti pois meikäläiseltä, kun Kuopion reissu painoi pikkasen vielä :) Nomutta otettiin pudotettu, tarkkuus sekä esineruutu, ei tarvinnut huhkia itse kovinkaan.

Eka pudotettu, avo-luokan pituudella eli 50 + 100m. Annoin vinkin tiputuskohdassa. Lisäksi seuraaminen meinasi hajoilla, joutui pari kertaa muistuttelemaan. Mutta nouto itsessään sujui mainiosti, ei haitannut pätkääkään matkan tuplaantuminen.

Seuraavaksi tarkkuusetsintä. Enni oli jotenkin aivan kujalla, ei ollut yhtään ideaa että mitä ollaan tekemässä. Ehkä vähän reenin puutetta, vai?! Ehkä. Sinkosi eka johonkin kauas ja sain todella monta kertaa käskeä ruutuun. No, jonkun ajan ja vaivan jälkeen nousi. Ei kehumista kuitenkaan tässä. Esinekin oli kyllä hankala; pienen pieni lego-palikka. Ei olla ennen otettu moisella, vaan aina metallisella jollain.

Sitten normi esineruutu. Kokokin oli täydet, tai ainakin sinne päin. Esineitä ruudussa oli vahingossa neljä, kun minä tiputin Hiskille kuuluvan yhden esineen sinne vahingossa eikä sitä enää löytynyt.  No Enni löysi sen kuitenkin sitten :) Mielestäni meni hyvin tämä muutenkin, Ennillä oli tekemisen meininki koko ajan. Jännä että vielä vuosi sitten ei meinannut löytyä ruutumotivaatiota millään! Nyt ei puhettakaan hanskojen tiskiin heittämisestä.

Otettiin sit vielä uusi tarkkuus, uudessa kohdassa. Esine oli sama pikku legopalikka. Taas oli vaikeuksia, ei lähtenyt homma yhtään luonnistumaan. Sitten päätin että helpotetaan, Hanna näytti esinettä. Kaarina kävi myös vähän vahingossa ruudussa kaivelemassa legoa. Loppupeleissä se olikin ihan hyvä juttu, tuli vähän kuitenkin haastetta kun koira meni eka Kaarinan kohtaan eikä siinä ollutkaan mitään. Sitten löytyi lego ja hyvä niin.

Heimo-rukka ei päässyt kuin tarkkuusruudun tallaajakoiraksi =)

Mentiin sit uimaan ja heittelin sille palloa järveen, oli onnellinen siitä työstä