Enpä sitten mennyt bc-mestaruuksiin. Kun ei luokkaa saanut vaihtaa kolmosiin, niin päätin että paskaaks sitten. Eipä tuo kisaaminen ole mitenkään parantanut suoritusta, päinvastoin. Eikä sekään yhtään vähentänyt päätöksenteon varmuutta, että aikainen aamuherätys vaihtui pitkiksi aamu-uniksi :) Ihanaa! 

Klo 11 oli kuitenkin jo treffit ("jo") Hannan kanssa, suunnitelmissa tottis ja esineruutu. Ajatuksenani oli ottaa Heimolla hyppynoutoja, mutta pyh ja pah, kentällä olikin tokokisat. Ei siis taaskaan hyppyjä, keskiviikkonakin jäi väliin kun kentällä oli porukkaa, enkä päässyt telineille.

Ei menny esineruutu ihan nappiin. Ekan esineen Heimo bongasi hienosti, sen jälkeen meno muuttui juoksenteluksi. Lopulta helpotettiin, Hanna kävi nostamassa hanskaa. Ennilläkin tuotti kolmas esine jonkinasteisia ongelmia, ei meinannut löytyä. Tylsä laji tää esinehomma, en tykkee.

Mentiin sit Suoraman koulun kentälle tottiksille. Ennillä otin vähän tokohommia, ruutua ym. Heimo pääsi p-makuuseen Veikan tekemisten ajaksi. Ekalla kerralla lähti hiippailemaan perään poistuessani. Mietin, että ehkä meni vähän sekaisin 'paikka' käskystä jonka annoin, en ole sitä nimittäin käyttänyt. Mutta sitten kun pysyi, niin pysyi hyvin ja rauhallisesti Veikan hommista piittaamatta. Ihana Heimonen!

Perhana, pakko varmaan raahautua allergiatesteihin kun nenä vuotaa taas kuin seula. Ihan perseestä tää. Pelottaa, että oon koirille allerginen... No, vaikka olisin niin enhän mä nyt noista tietenkään luovu. Mutta silti se ois perseestä, kääk. Olin kyllä varma että tää on jotain siitepölyhässäkkää, mutta afaik pölyt on jo pölytetty. No, saas nähä.