Puuh, lämmintä piisaa. Tänään helteessä koko päivä majalla, jossa ryhmien yhteinen hakupäivä. Mukavatahan se silti!

Aloitettiin tottiksilla, jossa Heimonski pääsi ensin kehiin. Eka paikallamakuu, joka onnistui melko hyvin. Noutojen aikana kuului pientä piippausta, johon puutuin. Liikkeetkin meni kivasti, kyllä niillä yks bh-koe heittämällä läpi päästään (Reesekin oli samaa mieltä)

Sitten harjoiteltiin hyppyä. Se vasta jännää olikin! Otettiin nimittäin metristä niin, että avustaja lähettää kun itse taputan estettä ja toisin päin. No, rohkeus on riitti hyvin, mutta ponnaa esteestä ihan täysillä. Siis selvästi ajatusmalli oli se, että tästä voi ottaa tukea. Sitten pienemällä esteellä muutamia toistoja ja saatiin sitten kunnollinenkin hyppy siihen. Ajattelin, että alan ottamaan naksulla näitä.

Ennin kanssa meni kans ihan kivasti. Se otti tilanteen kisahenkisesti ja oli aika virittynyt. Ja minä tietysti karjuin sotilaallisesti, kun teki jotain epätoivottavaa. Siitä se tietysti vaan hermostui lisää jne jne. Jossulta tuli varteenotettava idea: yrittäisin nyt vaan höllätä hermoja sen kanssa.  Eli zeniläistä mentaliteettia vaan kehiin vaikka mikä ois. En kyllä yleensä noin kireenä ole, mutta koirakaan ei ole noin korkealla tavallisesti. Mutta eniveis, nyt vaan yritän pitää rennon ja rauhallisen mielentilan silloinkin, kun ollaan kisoissa ja koira on kuin jousi.

Sit maastot. Hemelle ilmaisureenit. Ekat maalimiehet pariinkymppiin ja lähestyminen niin, että näyn koko matkan. Kolmas vähän vaikeampi jo, oli 50:ssä. Piti se sekunnin paussin jossain välissä muttei mitään huomattavaa. Sitten vielä Pirjo vikana, joka palkkasi jonkun hyvän sarjan päätteeksi.

Ennille 100m ja maalimiehet takakulmiin kunhan oli tehnyt tyhjiä sopivasti. Tekikin hyviä pistoja, muutaman ihan oppikirjamaisenkin. Vikalle pistolle piti lähettää tuplana, yritti lähteä jälkeä pitkin enkä sallinut. Sen jälkeen hyvä!

Sit vielä esinehommia, vaan Ennin kanssa. Meni ihan hyvin!!!!!! Oli täysi ruutu, Reese vei kolme esinettä. Vähän annoin katsella, kun Reese heilui ruudussa. Toi siis kolmella pistolla, muttei nyt ihan täydellisiä suoria pistoja esineen kera. No en jaksa selittää tarkemmin, who cares. Olin happy!

Sit kun tultiin kotiin, ja oltiin vaan tossa piahlla keräilemässä kamoja autosta, niin Heimo alkoi vinkumaan jotain kipua En yhtään keksi, mikä voi olla. Ei se tunnu mitään kipuilevan suoraan, olen puristellut ja tutkinut sitä päästä varpaisiin. En tiedä, huolettaa nyt ja paljon!!! Pakko varata lekuriaika, muuten ei saa mielenrauhaa mitenkään.