Alkaa vähän vanne
kiristämään päätä, kun on taas pitkä to-do -lista ja olen luvannut liikoja. Kodin remontti on pahasti "tiellä" tällä hetkellä, se vie kaiken ylimääräisen ajan ja tilan. Se olisi nyt prioriteettilistalla kärjessä, mutkun pitäisi treenata viikonlopun neliseuraa varten... Vähän omatunto kolkuttelee kun viiletän illat koirailemassa vaikka pitäisi olla kotona huhkimassa remppaa.

Vielä huonompi omatunto tuli siitä, kun olin luvannut ottaa Maijan koirat torstaista sunnuntaihin hoitoon ja se on nyt käytännössä mahdotona. Kaikki makuuhuoneen huonekalut on siirretty olkkariin, kun makkarissa tehdään hiontaa ja viikonloppuna maalataan. Meillä on sellaiset kapeat kulkupolut tavaroiden ja huonekalujen välillä. Miten siihen mahtuu vielä kaksi isoa koiraa, joista toinen haluaa osallistua _kaikkeen_?

Ja sunnuntaina on neliseuraottelu, josta ihan mielelläni nyt haluaisin sen ykköstuloksen kun se on viimeinen mahdollisuus ennen sm-kisojen ilmottautumisajan umpeutumista. Mutta eipä kyllä taida olla mitään toivoa. Esineet on yhtä rempallaan, kuin aina. En vaan ole pystynyt paneutumaan niihin. Huomenna voisin yrittää hakutreenien lopussa houkutella jonkun esineapuriksi... Tottista nyt saan otettua jopa kahdesti ennen sunnuntaita.
Mutta jospa nyt saataisiin sellainen tulos, ettei muun joukkueen tarvitsisi meitä hävetä :)

Jumpassakäynti taitaa tällä viikolla jäädä vaan haaveeksi. Ehkä just ja just lauantaina ehtisin käydä... Tosin selkä kipeytyi tosi paljon viikonloppuna, niin ihan hyvä että se saa vähän lepoa. Note to myself: älä imuroi autoa & auta muutossa selkävammaisena.

Suoraan sanottuna helpottaa se, että nyt tulee parin kuukauden tauko kisoihin. En edes tiedä, milloin seuraavat kokeet. Syssymällä syssymällä...  Ja ensi viikon jälkeen alkaa KESÄLOMA!!! Jipiii \o/

Haluaisko joku ottaa reippaan belgipojan (1v.) hoitoon? Osaa myös rentoutua kuten alla näkyy!
1695529.jpg