Jaahas, mitähän sitä viime viikolla tapahtui... Ei oltu agilitytreeneissä, kun olin vähän kipeä, eikä viikonloppuna toko- tai hakutreeneissä kun oli muuta ei-koiraohjelmaa. Ei oo paljoa siis uutisia koirarintamalla, tai muutenkaan :)

Jaa niin, ilmottauduin toko-kokeeseen, joka on 13.5. täällä Tampereella, järjestäjä on "kotiseurani" TamSK. Avoin luokka tietysti. Kennelliiton jalostussivuilla (linkki) on merkattu väärin meidän viime avo-kisan tulos, sinne on laitettu 166p. Oikeahan oli 148p. (muistaakseni), ei siis I-tulosta vaan II-tulos. Vielä ei ole oikeasti asiaa voittajaan!

On kyllä tullut treenattua todella minimaalisesti voittajaluokan liikkeitä, eli jos käy niin hassusti että saadaan ykköstulos ensi kisoista, niin ei kyllä varmaan oo mitään asiaa ainakaan ennen syksyä muualle, kuin avoimeen... Ehkä siis koitetaan sitä TK2:sta saada, kun tykkään kuitenkin kisata, tai oikeastaan tykkään treenata niin että kisat on kiikarissa. Mieluiten lähikiikarissa. Taidanpa tästä lähteä saman tien kentälle...