Pakko hehkuttaa vähän epä-koirajuttua, olin nimittäin eilen perjantaina Vahannan Ratsastuskoululla ratsastustunnilla ja oli aivan mahtavaa! Sain ratsastettavaksi arabiponin nimeltä Amor, joka oli aivan unelma ratsastaa. Meillä synkkasi heti ja pitkästä, todella pitkästä aikaa pääsin ratsastamaan kunnolla, eikä vaan hoputtamaan laiskoja tuntiheppoja eteenpäin. Poni oli todella ihanan herkkä, reagoi pienimpäänkin avuun. Kauniissa muodossa ja reippaasti eteni.

Aah, laukkatyöskentelykin meni niiiiin hyvin. Monesti noilla tuntihepoilla viimeistään laukassa menee mäkeen, vaikka muuten olisi hyvä yksilö. Niillä kun laukataan ja hypätään yleensä aika vähänlaisesti, ei pääse se askellaji oikein kehittymään kunnolla. Mutta Amor oli kyllä omaa luokkaansa... Mahtavaa kun pitkästä aikaa sai oikein hyvän ratsastuskokemuksen, ei vaan sitä tasaista tallustelua jäykillä kaakeilla. Jaa niin, huomenna onkin yliopiston heppakerhon vuotuiset estekisat, pitää mennä sinne puolustamaan viimevuotista mestaruutta ;) No, ehkä ihan hyvä vaan jos pääsee eroon tuosta kiertopalkinnosta, se on aika "jööti" =)

Huomenna on myös ne meidän tokoryhmän möllikisat, en ole kyllä tehnyt Ennin kanssa mitään tiistaisen treenin jälkeen... Tänään oli tarkoitus vähän ottaa jotain liikkeitä, mutta jäi aikeeksi kun tuli muita juttuja. Noo, eipä noissa möllikisoissa ole oikeastaan muuta kisamaista kuin että liikkeet arvostellaan =) Kylmiltään vaan sinne, ei se niin tarkkaa ole täälläpäin :)