Käytiin Sabinan kanssa jälkireenailemassa perjantai-illan ratoksi, paikkana tuttu Toimelantie.

Nooo, Heimolle ihan pitkähkö jälki, parilla kulmalla/kaarroksella. Vanhentui reilun puoli tuntia, ehkä 40 min. Tein ihan janankin, joka meni hyvin! Sitten ei mennytkään ihan niin hienosti, tosin ei nyt mikään katastrofikaan. Yksinkertaistettuna: vauhtia on aivan liikaa! Ihan järkyttävä hökellys päällä. Tarkkuus tietty kärsi, tosin kyllä se jälki kuitenkin klaarattiin. Kepin nostoakin yritin vähän vinkata, ei ihan ehkä mennyt perille. Sen jälkeen näytin jäljen jatkumista ihan väärään suuntaan...  Mutta Heimo ei hämääntynytkään, vaan seisoi nenä nuuskuttaen tovin ja lähti oikeaan suuntaan! Hyvä Heimo

Pittee varmaan alkaa tutkimaan ja kyselemään, että miten saataisiin vähän höökiä pienemmälle. Voisi varmaan viljellä jotain leluja yms matkalle, auttaiskohan? 

Enni puolestaan ihan yllätti minut, teki aika tarkkaa työtä! Eka kulma meni vähän vituix. Ensin teki sen hienosti, sitten jotenkin harhautui yhtäkkiä ihan mihin sattuu. Mutta jälkeenpäin ajateltuna taisi olla Jerikolle tekemäni makkarajälki liian lähellä, varmaan siitä tuli tuoksuja. Vähän ohjeistin tässä kohtaa oikeaan suuntaan, sen jälkeen menikin suht putkeen. Kaksi keppiäkin nousi, niinkuin oli tarkoitus.

Torstaina oltiin majalla hakusissa. Lyhyesti selitettynä: Enni oli huippu, Heimo taas ei niin. Haukut onnistui kyllä hienosti, mutta pistot ei menny ihan niin putkeen. Tulkitsin sen niin, että mielikuvat ja näyttäytymiset ei vaan enää sovi. Ei. Hajuhaut & saatot is bäk.

Heimo on kyl ihanan kiltti. Äsken kotiin tullessa jätin ne porraskäytävään odottamaan, että saan eteiskäytävän portin kiinni ennenkuin päästän. Noooo, Enni kva tk1 tk2 varasti törkeästi, niin Heimo vaan kiltisti odotti käytävässä