Hakureenit to-iltana, oman ryhmän kaa. Taina S. oli meidän vahvistuksena, kiva juttu.

Otin vaan Heimolla haut, Enni sai nyt tyytyä autossa katselijan osaan. En  tiiä miks näin päätin, mutta mietin että siinäpähän kerää lauantaille intoa. Tää voi kyllä kostautua ja pahasti, ei ole Ennillä varsinaisesti motivaatio-ongelmia ollut vaan päin vastoin... No sen näkee sit.

No siis Heimo. Olen siis nyt helpottanut etsintöjä viime aikoina, kun mukaan on tullut haukut. Ei taida enää olla ainakaan normi-reeneissä tarpeellista, mielestäni ei vaikuta lainkaan haukkumisesta paineistuneelta tai muuten epävarmalta. Mutta viimeksihän tulin siihe tulokseen, että ainakaan näkövinkit ei oo hyvä juttu - meinaa vähän homma levitä siinä kohtaa, missä on mm:n viimeksi havainnut.

Nyt sitten otin hajuhakuja x 3 ja yksi (helppo) valmis. 1-2 mm hyvin, 3 mm vähän vaikeampi vaikka mielestäni sai hajun ihan jees. Kolmonen oli kunnon maakuopassa, se varmaan hämäsi ja paljon! Oli ihan mielenkiintoista katsoa, miten tilanteen ratkaisi. Eka säntäsi ihan alueen perälle ja etsi eteenpäin, sitten palasi mm:n tienoille, vähän sivuun. Vähän aikaa hökelsi edestakaisin, kunnes oikein näkyi, kuinka päätti ottaa pienen keskittymistauon. Eli hetken seisahdus, nenä ilmaan ja sitten maalimiehelle. Eli hyvin mielestäni toimi!

Nelosella, johon lähetin valmiille, teki aivan tosi suoran hienon piston. Taina oli maastoutuneena kankaan alle, ja Heimo teki pienen eteenpäin työskentelyn, palasi kuitenkin mm:lle pian. Eli työskenteli eteenpäin ehkä n. 10-15m, ei enempää.

Mielestäni meni hyvin nämä kaikki. Vähän tuntuu, että voisi nenää käyttää enemmänkin, mutta ei nyt huonokaan ole todellakaan! Harjoitusta harjoitusta vaan.

Ennin kanssa otin kuitenkin vielä pudotetun ja tarkkuuden. Siis aivan huipusti meni molemmat (paitsi TAAS tiputti kerran avaimenperän!!!). Jäi kyllä hyvä mieli, toivottavasit menee yhtä hienosti huomenna. Siis vielä hienommin, eli ilman esineen pudotusta =)