Hakutreenit tiistaina Annalanperällä taasen. Tosin porukka enimmäkseen vierasta, pl. muutama henkilö. Eli Enni sai neljästä maalimiehestä kolme vierasta.

Eka etukulma tyhjä. Hyvä!

Sitten kolme maalimiestä putkeen löytö. Haukut ehkä vähän omaan korvaani väsähtäneitä. Muut ei varmaan huomanneet mitään erikoista, mutta itse tunsin sellaista. Jokainen palkkasi melko pitkän sarjan päätteeksi, sitten un olin tullut paikalle ja hengaillut hetken tai lähtenyt paluumatkalle. Kolmosmaalimies oli aika lähellä k-linjaa.

Kaikki pistot oli vähän jänniä, samaa kaavaa noudatti. Eli ei mennyt ihan takalinjalle, vaan lähti ( pitkin eteenpäin ja teki jossain uukkarin ja sitten vasta löytö. Oma äly ei riitä ratkaisemaan tätä käyttäytymistä, hajujen kanssa sillä on varmaan tekemistä.... No ei ressiä, kunhan vaan ihmettelen. Kuitenkin tosi hyvin etsi ja löyti lopulta, mikä on pääasia. Tykkään tuosta, ettei luovuta etsimistä, vaikkei maalimies olekaan heti suoran piston päässä.

Viimeisenä taas haamu, tosin oli niin pitkällä ja maastokin aika vaihtelevaa, en usko että näki. Mutta joko liiveistä viritys vaikutti, tai ehkä näki vähän, kun lähti ihan tykkinä. Ei kuitenkaan mennyt ihan suorilta, vaan joutui ihan etsimään tätäkin. Tähän vaan haukun aloitus ja palkka.

Heimokin pääsi. Ajattelin, etten sillä ota. Mutta puhuivat minut ympäri, kiitos siitä :)

Heimolle iisi reeni, kaksi maalimiestä paoilla ja palkaksi nakkia ja leikkiä. Keskilinjalla yhdessä hurjaa leikkiä, pikkukoira ihan fiiliksissä!