Oltiin eilen hakutreeneissä Paarentiellä. Viimeksi ollaan oltu hakuilemassa neliseuraottelussa, eli kisoissa! Hirmu pitkä aika on siis. Kokonainen kuukausi! Mitähän tässä välissä on oikein ollut... Viime viikolla ei treenejä, sitä edellisellä taisin olla työmatkalla. Sitä ennen taisi muuten vaan olla treenitaukoa, siis koko porukalla.

Eilisistä treeneistä siis. Kolme äijää, joista eka etukulmassa, toka täyspiilossa (häkki peitetty), kolmas takakulmassa puun alla. Tuo viimeinen tuotti todellisia vaikeuksia, ihme juttu! Piilo oli siis majamaisesti kuusen alla, iso puu jonka ympärillä pieniä puita peittämässä näkyvyyttä (vai olikohan että oksat laskeutuu maahan... enivei.) Lähetin kahdesti, molemmilla kerroilla etsi PITKÄÄN. Kolmannella lähetyksellä riitta antoi apua. Lähti kyllä kuin tykin suusta (ei muutenkaan ollut motivaatio-ongelmia tosin), mutta ei silti löytänyt! Todella outoa. Neljännellä kerralla (apu) sit vihdoin löyti.

No en tiiä mikä aiheutti tuon. Tuulta ei ollut lainkaan, se varmaan oli yksi osatekijä. En oikein muuta keksi... Harjoituksen puute? Mutta haukut oli hyviä, ekallakin. Motivaatio oli hyvä, hallittavuus hyvä. Eli hienosti meni kuitekin huolimatta tuosta yhdestä epäonnistumisesta.