Koitokset ohi. Yllättäviä käänteitä ei tapahtunut huonoon, eikä hyvään suuntaan joten tulokset oli odotettuja. Siis ei tulosta.

Tai no. Yksi juttu jäi kaivelemaan, nimittäin meidän varmin liike; liikkeestä istuminen. Jäi sitten seisomaan, sikakoira!! Vaikka se ei olisi kokonaistulokseen suuremmin vaikuttanut, niin SILTI harmittaa. Ärsyttää. En ymmärrä mikä meni pieleen.


Paikallamakuu 10 - varma ja rauhallinen

Seuraaminen 6 1/2 - ilman ääntelyä olisi ollut 10!

Liikkeestä istuminen -  Argh.

Luoksetulo 6 - seisomisen käsky liian pitkä, liian hidas vika osuus, vino eteenistuminen, haukku sivullemenossa....

Ruutu 0 - meni takamerkille, sain käskyllä ruutuun mutta liian hidas maahan-käsky ja etutassut rajan ulkopuolella. Harmi homma.

Hyppynouto 6 - kapulan pureminen, hyppäsi kiinni kapulaan sivullemenossa (kun minä IDIOOTTI jätin sen oikein tyrkylle sen nenän eteen. tyhmätyhmätyhmähanna), ääntely. 

Metallinouto 8 - kalisteli, äänteli

Tunnari 0 - meni kapuloille, haisteli hyvin, nappasi varman oloisesti kapulan. Väärän kapulan.

Kaukot 6,5 - kahdessa siirtymässä kaksoiskäsky, liikahti hivenen eteenpäin.

Kokonaisvaikutelma 7

YHTEENSÄ 151 p.

Olen tyytyväinen. Poislukien istumishomma ja typerä noutokapulavirhe. Muuten meni tasan niinkuin arvelinkin, eli äänekkäästi :P

Tuo ruutu kyllä harmittaa kanssa. Se oli niiiiiin lähellä.

Enni oli kyllä hirmu hyvä. Tosi hyvä kontakti, ei ollut edes liian tiivis vaan juuri täydellinen. Seuraaminen oli aivan tosi hienoa! Ja tuo ääntelyhomma oli kuitenkin niin tiedossa. Tuo tuttu pk-kenttä on toooosi paha häiriö sille. Mutta pahempaakin vinkunaa se on tehnyt, joten sinänsä sekin meni ok. 

Eikä tuomarikaan meitä läksyttänyt, mitä nyt vähän siinä vaiheessa kun unohdin sanoa käskytavat luoksetulossa. Muuten oli mielestäni oikein kannustava. Tiukka, mutta ihan oikeudenmukainen. Hyvä fiilis jäi. Menemme siis uudestaan!

Onnea Heidille 1-tuloksesta ja Maijalle hyvästä tuloksesta! :)