Nonni. Hyvin meni koko sakilla talviloma. Meidän Levin reissu oli aivan huippu ja E & H olivat olleet oikein kilttejä hoitopaikoissaan. Kiitos Sannalla sekä Hennalle&Mikolle!!

Heimo oli kasvaa venähtänyt viiden päivän reissun aikana ihan huimasti. Se oli oppinut hyppäämään sohvalle, humps vaan sinne pääsee kun vauhtia vähän ottaa. Se on kyllä tosi sulkku koira, kun se tykkää niin paljon läheisyydestä. Heti haluaisi kainaloon köllimään, kun sohvalle istahtaa. Ja minähän otan... Varmaan teen jotain perusteellisia kasvatusvirheitä siinä, mutta huihai. Se on niin ihana pallero, että ihan sama vaikka tekisin.

Eilen ehdittiin ekaa kertaa varsinaisesti tutustumaan Maijan koiriin. Ollaan tavattu niitä vain kerran lyhyehkösti. No, Heimohan paineli sisään belgien joukkoon, kuin aina olisi ne tuntenut. Ei pienintäkään ujostelua, vaikka Remokin on tosi iso möhkö. Remo on kyllä aivan päällikkö leikittäjä, se kiltisti piti patukan päästä kiinni kun Heimo riuhtoi kuin viimeistä päivää :D

Videokuvaakin siitä saatiin. Kannattaa laittaa äänet pois, kännykkä otti jostain syystä kovasti häiriötä. Videoooooo

Jasmon blogissa on muutama kuva Leviltä ja reissun arvio. Se on muuten meitsi joka kurvaa laskukuvassa!

Kyllä tuo loma kuitenkin teki terää, vaikka oli aika lyhyt ja tuntui melko rankalta turneelta... Tänään töissä olin oikein virkeä, vaikka heti puski päälle hirmuinen työmäärä ja kiirekiirekiire. Siinähän puski :)