Pikaiset treenit eilen lähipuistossa. Oma piha olis kyllä tosi kiva, niin saisi paremmin treenailtua pikkuhinkkauksia. Tuohon puistoonkin pitää ihan lähteä lähteä, eli pakata kamat nyssäköihin jne. Mutta ei nyt näillä näkymin olla ihan hetkeen tästä muuttamassa, joten piha on haaveilun tasolla vielä.

Heimolla oli aivot narikassa ilmeisesti, joten siitä en kyllä viitsi edes kirjoittaa tänne... Luulisi,että alkaisi jo pikkuhiljaa käskyt sisäistymään, mutta taitaa olla turha luulo! Tyhjä katse vaan vastineena, kun pyysi jotain. Kai ne aivot vielä iän myötä, kehittyy. Kehittyyhän?!?!?! 

Enni oli p-makuussa kun yritin Heimon kanssa sählätä. Tietenkään en voinut vahtia, joten vähän huono koulutustilanne. Mutta ihan hienosti ja hiljaa siinä makaili, plussat siitä. Ensio oli muutenkin kivan tuntuinen. Otin jättäviä sekaisin, ja teki kaikki ihan tosi hyvin! Vitsi, tuntuu kyllä tosi hyvältä uusi seisomiskäsky. Tuntuu, että tekee paljon varmemmin kaikki liikkeet, kun on selkeämpi ero käskyissä. Toivottavasti kisoissakin muistaa uuden käskyn... :)

Heimon eduksi sanottakoon, että odotteli oikein hienosti kiinni pylväässä sen ajan, kun Enniä treenasin. Iso ilo sekin vaikka muuten ei ollut Heimon päivä!

Tänään on muuten meikäläisen viimeinen päivä kaksikymppisenä, joten nyt ilo irti tästä...