Hakukisat Tikkakoskella meni hienosti! Erittelenpä samantien kaikki osiot tähän.
Tottis:
- seuraaminen ok, edisti alussa ja säpsähti ampumisia.
- liikk. istuminen - meni maahan (ennen omaa vuoroa tehdyt harjoitukset meni 100% oikein ;)
- liikk. maahanmeno ok
- luoksetulo ok
- tasamaanouto ok
- hyppynouto kierti paluussa
- estenouto ok
- eteenmeno lähti ohjuksena suoraan, ei mennyt maahan kahdellakaan käskyllä, vaan lähti puskaan ettimään palloa :)
- paikallamakuussa kun tekevä koirakko teki estenoudon, oli se liikaa ja E lähti hiipimään sinne päin. Jäi istumaan n. 3 metrin päähän p-makuupaikasta. Tulipa silloin vasta mieleen, että tämähän on unohtunut treenata kokonaan... Heh heh :)
Pisteet 79

Esine-etsintä:
- löyti esineen heti, kuitenkin jostain syystä ei lähtenyt tuomaan sitä suorilta minulle, vaan lähti haahuilemaan (etsimään parempaa esinettä?) ja jäi etulinjalle jonkin matkan päähän jotain duunaamaan. Tiputti siinä vaiheessa esineen (joka oli astianpesusieni, yök), ja jouduin antamaan lisäkäskyjä, että tuo sen mulle perille. Tuomari kuitenkin hyväksyi esineen, pisteitä toki ropisi jonkun verran pois.
Pisteet 26

Henkilöetsintä:
- työskentelystä täydet 40 pistettä! Todella hienosti ja tehokkaasti etsi, totteli kutsua esim. tyhjiltä (pilli toimi!). Eka etukulma oli tyhjä, ja unohdin käyttää pilliä, joten joutui houkuttelemaan turhan paljon koiraa luokse, ei kuitenkaan vaikuttanut pisteisiin. Sekään ei vaikuttanut, että haki taakse jonkin verran. Ylemmissä luokissa vaikuttanee...
- eka ilmaisu täydet (mm oli pikkuisten kuusten alla piilossa), toka ilmaisu katkoi pari kertaa (mm oli maahan kaivetussa jäteastiassa), kolmas ilmaisu katkoi kanssa (mm pressuun kietoutunut). Ilmaisupisteet siis 10+9+9 = 28. En tiedä mikä noita ilmaisuja katkoi, ehkä väsymys (ei olla otettu tottista + esineitä ikinä ennen hlöhakua) ja ehkä palkattomuus (unohtunut treenata...)
Pisteet 168

Yhteensä siis 273 pistettä, eli 1-tulos ja HK1! Olen ihan mielettömän iloinen tuosta. Oli kyllä oikein mahtava synttärilahja tuo hieno suoritus :) Olen myös tyytyväinen omaan suoritukseeni, etenkin hlöetsinnässä en sählännyt lainkaan, vaan sain pidettyä itseni ojennuksessa ja pystyin keskittymään, lukemaan koiraa ja maastoa. Esineessä oisin voinut katsoa vähän tarkemmin, milloin nappaa esineen ja rohkaista/kehua silloin, se ei olisi alentanut pisteitä. Luultavasti tuo epävarma haahuilu olisi jäänyt pois... Vahingosta viisastuu :)