Sunnuntaiaamuna hakuiltiin Pinsiön metsässä. Mukana oli vain Enni. Meitä olikin vain kolme joten olisi Heimokin sinne sopinut  Heimo oli kotona, kun en viitsi kuljettaa mukana jos sen kanssa ei ole tarkoitus treenata. Ottaa nimittäin ihan hirveät kiepit, kun Ennin ottaa treenaamaan. Esim. toissa viikolla oli laittanut häkin pohjan rullalle riehuessaan. Kyllähän Ennikin möykkää, mutta ei riehu ja stressaa samalla tavalla kuin Heimo. En oikein tiedä, mitä tämän kanssa tekisi. Ei ole hyvä juttu, ei. Mielessä kävi jo DAPin koittaminen tähän. Ei kai siitä mitään haittaakaan olisi?

Ennille taas vahvistetut etukulmat. Sen jälkeen tyhjiä, joista toiselle puolelle tuli hyvä, toiselle ihan hanurista. Piti uusia ainakin kolmesti, että meni tarpeeksi syvälle. Nykyään taaksehaku ei ole ongelma, vaan se että lähtee tyhjällä IHAN liian aikaisin työskentelemään eteenpäin. Niin nytkin.

Oli tarkoitus ottaa kaksi tyhjää per puoli, mutta Pirjo ehti ampaista piiloon ennenkuin tajusin. No, elämä jatkuu eli kriisiä ei tullut. Eli kolme tyhjää ja kolme ukkoa. Hyvät ilmaisut oli!