Pöh, eipä ollut asiaa maastoon. Tehtiin todellinen rimanalitustottis...

Seuraaminen oli vielä menettelevää, normimeno. Edisti alkusuoralla ja möykkäsi, mutta parani huomattavasti loppuun päin. Eli ihan tyypillinen seuraaminen Enniltä.

Istumisessa valmistelevassa edisti, käskystä meni maahan (????).

Maahanmenon valmistelevassa kammottava edistäminen ja poikitus, tuli suorastaan eteen ensimmäisillä juoksuaskelilla. Meni kyllä nopeesti maahan ja tulikin luokse nopeasti, mutta vinoon ja sivulletulo vinoon.

Seisomisessa vaan seurasi. Annoin toisen käskyn - ei mitään vaikutusta. Ei pienintä aikomustakaan seisahtua. (!??!?!?!??!!?!!!)

Nouto normi, puri kapulaa.

Hyppynoudossa kosketukset suht pieniä. Luovutus vähän vinossa ja pureskelua. Taisi vähän takapuoli nousta ennen käskyä.

A-esteen kiipesi ripeästi, luovutus vinossa + pureskelua. Mokasin ekan heiton, kapula mäjähti esteeseen. Toinen heitto sit OK, huh :)

Eteenmenossa ihan järkky edistys valmistelevalla osuudella. Etenemisessä pieni mutka matkalla. Ekalla käskyllä meni maahan mutta olisi voinut paljon nopeammin mennä.

Paikallamakuussa alko HAUKKUMAAN ja räksytti koko suorituksen!!! Voi video sentään että ottaa pattiin..... GRRRRR!!! Lisäksi nousi istumaan, kun pari teki A-estettä. Ei ole IKINÄ haukkunut p-makuussa, enintään piipannut parin hypyissä. Mutta että haukkui.... Voi prkl!

73 pistettä jopa saatiin. Oli kyllä enemmän kuin mitä odotin. Itkua nieleskellen menin kuulemaan tuomiot. Luojan kiitos meillä oli lyhytsanainen tuomari, joka ei ruotinut suorituksia ollenkaan, kunhan sanoi suurimmat puutteet ja arvosanan. Toisella kentällä M. Viljamaa kävi koirakoiden virheitä läpi suurennuslasin kanssa... Huh onneksi meidän ei tarvinnut kestää sitä.

Harmittaa ihan vietävästi. Olin ihan sairaan hyvällä fiiliksellä ennen suoritusta. Ei edes jännittänyt tavallista enempää. Oikeesti!!

Miksi oi miksi!??!?!?!?!