Mitähän tässä on tehty... Pää ihan tyhjänä. Pari tottissessiota viikonlopun aikana on tullut tehtyä kai.

Lauantaina olin Nokialla valmistelemassa hakukokeiden rataa ja koirat oli mukana. Heimo seurasi Samia kuin hai laivaa, Samin ja Hennan molemmat koirat on nimittäin juoksuissa... Oli melko hupaisaa kun Heimo palvoi Samin jokaista liikettä :D

Sit ei enää naurattanut, kun menin tottiskentälle. Sami lähti käymään vielä hakualueella eikä Heimon pää kestänyt sitä. Se haikaili vain ja ainoastaan Samin  perään... Siis ei mitään tullut tästä. Eli ei todellakaan mitään kerrottavaa jälkipolville näistä reeneistä.

Enninkin kanssa taisin tehdä jotain, mutta ei nyt muista enää eli ilmeisesti elämää suurempia ei tapahtunut.

Tänään sitten ratamestarina NPKH:n hakukokeissa, kaikki luokat. Koiria oli kymmenkunta, sai siis ihan huhkia. Taso oli vaihteleva, muutamalla ohjaus oli suorastaan luokattoman huonoa. Mutta onneksi oli hyviäkin. Avo-luokan rata taisi olla vaikea, yksikään koirakko ei suoriutunut siitä.

Keskilinjalle ilmestyi mies, joka esittäytyi (nimi unohtui) ja kertoi olevansa Koirakoulu Visiosta. Ja että tulee seuraamaan hakua ensimmäistä kertaa elämässään, koska alkaa pitämään hakukursseja ko. koululle. Huh huh, olin vähän että jopas. Ilmeisesti ihmiset sitten maksaa tuollaisistakin kursseista, missä vetäjä on täysin vihreä lajissa? Tai ainakin käsitin, että ko. firman kurssit maksavat oikeaa rahaa. No, asiahan ei minulle kuulu. Opin uuden sanankin, kun herra kysyi minulta kysymyksen eräästä koirasta. "Mikä on tämän koiran ärsykekontrolli?" Öööö anteeksi maalaisuuteni, ei aavistustakaan mitä ko. sana tarkoittaa Tosin Heidi suomensi sen illalla, kun tokoiltiin Hakametsässä.

Tokotreffeillä otin Heimon kanssa alo-tokon liikkeet liikkeenohjaajalla, tosin seisomisen tilalle istuminen. Eipä taaskaan istunut, vaan meni maahan... Onkohan tää nyt jo ns. ongelma? Pitänee vähän kiinnittää huomiota.

P-makuu otettiin tokomalliin, paitsi että olin selin. Ei ollut ongelmia, vaikka saatiin vähän häiriötäkin ohikulkijoiden muodossa. Heimo on aika cool! :) Jaa niin vielä nouto tuossa välissä, ja oli mielestäni erittäin hyvä! Pieni äännähdys lähdössä, mutten ei varsinaisesti huomautettavaa. Jee!

Enni oli ihan kierroksilla ja aika rasittava. Yritin olla rento-Hanna, mutten ehkä ihan onnistunut. Ennakoi mielettömästi, esim luoksetulossa sekä maasta nousuissa. Huh, en halua ees ruotia tätä, en ollut lainkaan tyytyväinen!