Käytiin antsin kanssa ottamassa parit hypyt ja ampumiset siis kentällä. Ennille eka kolme hybbyä vastaanottajan kanssa verryttelyksi. Sitten about kolme tai neljä hyppyä "oikeasti". No, ihan kaikki ei olleet huippuja mutta ihan jees pääasiassa. Ja hyppäsi aina intona, ei teputtanut tai epäröinyt.

Ampumisissa (4) käänsi päätä joka kerralla. Eli reagoi, mutta hyväksyn sen. Hiekkakentällä kuuluu tosi kovaa paukahdus ja mielestäni ei ole virhe jos ampumista päin katsahtaa, mutta ei sittten muuta.

Sitten vielä paikallamakuu, tosi pikainen. Menin piiloon, Antsi ampui yhden paukun, siitä palasin palkkaamaan ja that's it. Oli tosi hyvä!

Heimolle ammuttiin yksi laukaus kun leikitin sitä kentän toisessa päässä. Ei korvaansa lotkauttanut. Sitten taas seuruutusta ja maahanmenoja. Meni mielestäni kivasti. Seuruutuksetkin alkaa onnistumaan lelupalkalla aika hienosti! Nyt oli rätti kainalossa, josta tiputin sen. Ei yritä tavoitella sitä, vaan malttaa ihan tehdä eka! Kiva juttu.

Nyt Nokian majalle, Taitopari-päivä. Lupasin pitää jälkiluennon ja -esityksen. Viimeksi on jälestetty heinäkuussa, ei ihan hetkeen siis... Noooo, jos menee mönkään, niin se on sit se "ei näin" :)