Bäk to Babylon eli töissä taas möllötetään. Töitä on ihan helevetisti, tässä firmassa ei tunneta termiä "pehmeä lasku". Mutta kirjoittelenpa silti vähän blogia, pitäähän sitä välillä vähän hengähtää

No siis viimeiset kaksi viikkoa reissattiin ympäri Suomea. Ensin Jämsänkoskella Jasmon sukulaisissa. Sitten käytiin Helsingissä turisteina. Korkeasaari ja Suomenlinna tuli kierrettyä, illalla terdeillä notkumista. Mukavaa oli!

Tässä matkalla Korkeasaareen, kannatti ehdottomasti ottaa lautta sinne!

Sitten olikin vuorossa jo edellä mainittu Joensuu / Ilosaarirock. Sieltä palauduttiin vasta tiistaina ja keskiviikkona lähdettiin jo kyläilemään Kaanaaseen. Torstaina ehdin jopa hakutreenata! Mutta...

Ennille tuli Hot Spot maanantaina ja oli torstaina vielä kutiseva, joutui siis jäämään sairastupaan. Nyt on kuitenkin OK, Betadine toimii. Saatiin jotain muutakin möhnää, mutta siinä on vaan 7pv varoaika dopingia ajatellen -> ei haittaa SM-kisoja.

Joten Heimo pääsi siis vaan hakuihin. Oli suht kuuma ilta (yllättäen...). Tein aika lyhyen treenin, mutta esim. kolmosella Heimo teki kaksi täydellistä laatikkoa - taaksepäin. Täysin samaa reittiä meni molemmilla kerroilla. Ja maalimies oli ehkä 5 metriä piston päästä eteenpäin. Ilmeisesti siis hajuvana, jälki tai muu mikä vei.

No, pointti tässä oli kuitenkin se, että Heimo vetää niin äärimmäisen täysiä, että se on aivan läkähtynyt. Tämän treenin jälkeen oli niin kuumissaan, että oikeasti pelkäsin, että se tuupertuu. Sillä on ihan tosi paksu turkki ja sillä on kuuma talvellakin, niin nyt kun on +30 tai lähelle, niin.... Teinkin sitten periaatepäätöksen etten treenaa sillä hakua kuin selkeästi viileämmillä keleillä. Ei kuitenkaan ole tarkoitus sitä tappaa.