Joulu tuli ja meni, hengissä selvittiin. Mitä nyt vähän ylisyöntiä kehissä, mutta se lienee normaalia.

Ennikin palasi vihdoin kotiin, onpa mukavaa! Taisin väittää, ettei ikävä ole vaivannut, mutta kummasti nyt kuitenkin tekee mieli likistellä sitä 

Enni sai kasvattajiltaan KVA-lahjaksi uuden pedin ja hyvin tuntuu kelpaavan. Heittäytyi sille heti, kun tultiin reissusta. 

Reenejäkin saatiin viriteltyä eilen Maijan kanssa. Ennen tokoja otin kotona Heimolle piiiitkästä aikaa kapulaharkkoja. Heimo ylitti odotukset, se nimittäin osasi kävellä kapula suussa! Ja treenien lopussa sain sen vieläpä "haukkaamaan" kapulaan kiinni, tähän asti se on ollut suorastaan ylitsepääsemättömän vaikeaa. Hyvä mieli jäi.

Sitten illasta reenailtiin tokoa Maijan ja Remon kera. Seuraaminen tuntui taas tosi hyvältä. Otin imutuksen kanssa ja välillä myös ilman. Eikä yhtään kertaa lähtenyt kuono maata viistäen. Pitää kyllä erityisesti kiinnittää siihen huomiota, tuntuu olevan t-o-d-e-l-l-a syvällä se tyyli.

Heimon kanssa vielä loput alo-luokan liikkeet. Jättävät meni hyvin. Luoksetulossa eteentulossa pieniä ongelmia, muttei mitään suurta ja ihmeellistä joten nekin saatiin oiottua. Hyppy oli taas unohtunut. Sitä sitten hinkattiin jokunen tovi, mutta kyllä se lopulta ihan hienosti meni.

Enni oli "melko" intona hommiin, kuten kuvitella saattaa :) Mutta kuitenkin aika hiljainen, siitä iso plussa!

Olin kotona ottanut muutaman kerran uuden kosketusalustan treeniä ja yritin liittää sitä ruutuun. Möhläsin eka itse koko homman, kun kliksautin koiran ollessa ihan väärässä kohtaa ruutua. Mikä lie kramppi tuli peukaloon... Sen jälkeen meni ihan plörinäksi uusinnat. Enni meni ensin äskeiseen väärään paikkaan ja siitä vasta kosketusalustalle. Että näin niitä koiria pilataan.... :D Superlyhyeltä matkalta meni lopulta oikein.

Mitäs muuta... Ennillä vielä tunnari yhdellä kapulalla (törkeää puremista), hyppynouto (puremista), luoksetulo (seisominen saisi olla paaaaaljon nopeampi), kaukot (eka meni hyvin, sitten alkoi istuminen houkuttamaan).

Eli ei tod ole koirat kisakunnossa. Ihan älytöntä mennä kokeeseen, etenkin kun nyt on ollut joulutauko ja uutena vuotenakin tulee monen päivän tauko. Mennään nimittäin takaisin Kolille Jasmon veljen vaimon (vanhempien) mökille ja koirat on vähän matkan päässä anoppilan mökillä, kun meidän möksällä on allergisia. No, ei maha mittään. Mennään silti =)