Otettiin Nokian kentällä keskiviikkona tottikset. Porukkaa oli kuin pipoa, mikä oli kivaa mutta pitkäksihän se ilta venyi...

Tällä kertaa otin Heimon eka. Ensin vaikein osuus, nimittäin autosta ottaminen. Tämä on meidän arkielämän "vaikein" asia tällä hetkellä. Koirilla on yhteinen häkki autossa ja kun häkin oven avaa, pysyy dogit sisällä aika kiltisti mutta yhdestä sanasta Heimo ampaisee ulos kuin naton ohjus. Ja jos haluan ottaa vain Ennin ulos, on Heimon häkkiin takaisin saaminen melkoinen taistelu. Sen jälkeen alkaa TODELLA ärsyttävä häkin kynsiminen ja huuto.

Se auttaa, että otan Heimon ulos edes hetkeksi ja laitan vasta sen jälkeen takaisin häkkiin. Mutta ei sitäkään voi aina tehdä. No toivottavasti ajan kanssa helpottaa tämä homma... Todella rasittavaa kun homma menee aina ihan taisteluksi. Ja kuitenkin kun tulee monta kertaa viikossa käytyä jossain noitten kanssa, niin olisi ihan kiva ettei aina tarviis taistella!

No, Heimo siis ulos autosta ja kentälle. Oli ihan sekopäinen sinne mennessä... Veti ja poukkoili kuin mikäkin hullu. Eli ensimmäisenä olikin kentällemenotreeni... Palkkasin aina kun malttoi vähän hellittää riehkaamisesta. Eli noin sekunnin sadasosista oli kyse... Mutta vaikka näytti ihan mahdottomalta meininki, niin pikkukoira keräsi itsensä kokoon (ja ohjaaja myös) ja pystyi keskittymään koulutushommiinkin.

Sivullemenoja taas satsi. Aika hienoja on! Hymy Seuraamista pari kolme kertaa, sekin onnistui kivasti. Sen pari askelta siis, ja heti palkka kun on hyvä. Hiljaa hyvä tulee nääs.

Sitten lelu esiin ja turhaa oli enää ottaa mitään keskittymistä vaativia harjotteita. Eli leikkimistä lähinnä, aika kivasti leikkii jo yhdessä eikä vaan posottele lelun kanssa paskarinkiä. Lelupalkalla istumisia ja maahanmenoja, hienoja! Yhden eteentulonkin otin puolivahingossa. Yllättävän hyvin sekin, vaikkei kuulu vielä kategoriaan "osaa". Lopuksi lasten luoksetulo, eli Jyri hihnanpäässä ja patukkaa heilutellen karkuun. Jee!

Heimo täyttää tänään 7kk. Tajusin viime viikolla, että sen kanssa VOISI osallistua BH-kokeeseen jo viiden kuukauden päästä. Huh huh, en voisi kuvitellakaan meneväni!!!! Tässä on vielä "aika" pitkä matka miljoonan askeleen seuraamiseen ja mitä näitä nyt on... Paikallamakuu toisen tehdessä liikkeet, muah Nauru Niin no, olihan Heimo viime viikolla paikallamakuussa ainakin 15 sekuntia! Eli katsellaanpa ensi vuonna tositarkoituksella...

No sitten Enni. Otin jättävät tosi lyhyillä valmistelevilla ja jätöillä. Istuminen ja maahan oli tosi jees, seisominen taas vähän huonompi muttei katastrofi. Seuraamisessa tein siksakkia, ettei pääse edistämään. Henkilöryhmä ok. Hypyssä tulin ihan liian lähelle estettä, eli aika inha osuma mennessä. Paluussa paransi hyppyä, mutta osui silti. Mielestäni on kuitenkin parantanut paluuhyppyjä viime aikoina, kun eroa ei enää ole kapulattomaan tai kapulalliseen hyppyyn erityisemmin. Kunhan malttaisi ponnistaa kunnolla! Ension ongelma on AINA ollut hypyissä huolimattomuus. Liika into = keskittymiskyvyn puute.

Eipä siinä sitten muuta. Tänään hakuhommiin, kiva mennä vaikka aika lämmintä lupailevat tälle päivälle. Lauantaina NPKH:n kesäjuhlat, aion jäädä teltalla yöksi majalle kun sunnuntaina pitää hakuilla klo 12 siellä... Kieli ulkona