Torstaina hakuiltiin Lohjan montulla. Olosuhteet oli optimaaliset: alue helppokulkuinen ja tasainen tuulenvire kävi poikittain. Menikin sitten tosi hyvin kaikilla.

Heimo oli mukana ainoastaan, Enni pääsi juoksulenkille Jasmon kanssa. Kiva juttu, tekee hyvää Enskalle.

Heimon treeni oli seuraavanlainen:

1mm hajuhaku, 2mm valmis, 3mm hajuhaku, 4mm valmis, 5mm haamu. Haukutuksia parisenkymmentä, pl. viimeisellä vain äänenavaus.

Lyhyesti kerrottuna jokainen meni TÄYSIN niinkuin pitää! Hajuhauissa menin n. puoleen matkaan ja koira otti mielestäni hyvin vainun niistä. Pistot suoria, haukut onnistuneita. Valmiilla odotin hetken k-linjalla, yritin katsoa että saa hajun (tuuli mm.n suunnasta apuna). Ja menikin aivan huipusti, just niinkuin toivoin. Pistot oli huippuhienoja ja haukut vielä parempia, kuin hajuhakujen! Vitsi kun olin tyytyväinen. Ihan pala tuli kurkkuun kun olin niin iloinen Heimon hienosta motivaatiosta ja työskentelystä

Heimon intoa on vaan niin hupaisaa seurata Se on niin fiiliksissä, koko ajan NIIIIIN tohkeissaan!  Enni on vähän semmonen tosikko työaddikti, kun taas Heimolla on vielä aimo annos lapsellista intoa :) Toivottavasti pysyy se pitkään, se on niin huvittavaa.

Ihana Hemuli

Asiasta kolmanteen. Taas herätti vähän ihmetystä asia jos toinenkin. Nimittäin tiistaina alo-hakuryhmästä käytiin seuraavanlainen keskustelu yhden osallistjujan kanssa

Tyyppi: Niin sullakos oli bordercollieita? Nehän on tosi vaativia, eikö?
Minä: No emmä nyt tiiä, ihan tavallisia kivoja koiria ne on.
T: No paljon sä treenaat esim viikossa, varmaan tosi paljon?
M: Jaa-a, välillä enemmän välillä vähemmän. Emmä nyt osaa mitään tarkkaa lukua antaa kun se vaihtelee niin paljon. Esim eilen kävin vaan lenkillä enkä treenannut mitään.
T: Noni! Kävit siis kuitenkin lenkillä!!!
M: Ööh...
T: No hei, me normaalit ihmiset halutaan sellaisia koiria, joita ei tartte ees lenkittää välttämättä
M: Ööööö jaaa no ööh no emmä nyt tiiä, kyllä mä niinkun oon luullu että kaikenrotuiset koirat tarvii liikuntaa ja silleen... (WTF???)

WTF todellakin?!