I'm a bday girl! Jei. Kolkyt lähestyy uhkaavan nopeasti. Sou what, niinhän se kaikilla.

Töihin tullessa oli kiva ylläri pöydällä; saman kubiikkelin naiset olivat tuoneet kukkia ja kortin. Kiva juttu! Muutenkin oli mukava aamu, sain lahjoja ja suklaata :)
968586.jpg

Se on siis tuo kimppu, ei tuo kuollut kaktus :)

Bäk to koirabisnes. Eilen otettiin Maijan kanssa vähän tottista Eteläpuiston parkkiksella. Se on kyllä aika hämärä paikka... Also known as homoparkki, eikä ole mikään urbaani legenda. Koko ajan matelee autot yksinäisten miesten ajelemina ohi ja kääntöpaikalla tai kentällä on hiljaa parkissa setiä. Jasmo siitä kirjoittikin juuri uusimmassa postauksessa.

Niin siis koirabisnekseen. Tottistelu meni mukavasti! Kerran Enni nousi p-makuusta, kun Maija karjui Imalle sivulletulokäskyä ja toisen kerran kun lähetti eteen. Liikkeet meni suorastaan täydellisesti, osatekijänä lienee kädessä ollut kokonainen nakki O:) Ajattelin ottaa varman päälle, niin tulee taas mukavia onnistumisfiiliksiä!

Otin vaan peruskuvion, en ollenkaan edes noutoa. Mutta hirmu hyvä siis! Viikonloppuna pureuduin vähän tuohon seuraamisen ongelmaan (edistäminen etenkin alussa, välillä muissakin kohdissa) ja tuntui heti parantuneen. Tuohon ongelmanratkaisuun käytin aika perinteistä pk-ongelmanratkaisumenetelmää eli pakotetta. Liitin hihnapakotteeseen käskysanan "korjaa!" (tiukalla sävyllä). Nyt en seuruuttanut hihnassa ja käytin pelkkää korjauskäskyä, joka toimi. Ei tarvinnut kuin kerran-pari sanoa tuo korjaa, eikä kovin paha edistys edes ollut silloin. Ei välttämättä edes huomautuksen arvoinen (siis tuomarin näkökulmasta, omasta kyllä).

Ennin kanssa on kyllä mukava tehdä juuri tuon nopean oppimisen takia. Se yllättää melkein joka kerta. En varmaan ikinä voi ottaa "tyhmempää" koiraa, mullahan menee ihan hermo, jos joutuu jotain jankkaamaan useamman kerran! Heh :) Tai sitten se tekee hyvää kun tajuaa, että ei olekkaan itse niin hyvä kuin luuli :)

Ainiin, ilmoittauduttiin Maijan kanssa sinne PKY:n hakukokeeseen 27.10. Tulee piiiitkä päivä, kun sinne oli rajoittamaton osanotto... Ei se mittään, sehän on vaan mukavaa ajanvietettä.