Hakutreeneistä ollut parin viikon tauko. Viime viikonloppuna oltiin Levillä, ja Enni oli hoidossa työkaverillani Jaanalla. Hyvin oli mennyt!

Levillä oli aika hyvät säät ja muutenkin tosi mukavaa. Torstaina oltiin perillä iltapäivästä, mutta ehdittiin mäkeen kuitenkin. Oli ihan jäätävän kylmä ja laskettiinkin vuorotellen mökkien firmalipuilla. Yksi-kaksi mäkeä, ja lämmittelemään. Tuuli oli todella hyytävä.

Perjantain sää oli -15 paikkeilla, ja aika tuulista myös. Lisäksi oli pilvistä. Krapulakin vähän vaivasi, joten laskut oli kaikenkaikkiaan surkeita. Tuuli oli puhaltanut rinteet paljaiksi ja pakkanen piti huolen niiden kivikovuudesta. Ei nautittavaa!

Lauantai olikin sitten ihan toista, aurinko paistoi ja pakkasta -7 tienoilla. Upea ilma! Päivän päätteeksi pidettiin porukalla Minimal Air kilpailu, eli kasattiin pienen pieni hyppyri, mielikuvituksellisin hyppy voittakoon. Naisten sarjan voitti Salla nose/tailgräbillä (toisella kädellä nenästä kiinni, toisella kädellä takapuolesta) :) Miesten sarjan voitti viimeisenä laskenut Cole. Cole laski viimeiseksi, koska oli selvästi porukasta painavin ja pelättiin ettei hynda kestä colen painoa. Cole ottikin eduistaan kaiken irti ja hyppäsi kaikin voimin suoraan hyndan päälle :) Ei jäänyt mitään jäljelle :)

Sunnuntainakin laskettiin iltapäivään asti ja sää oli myös hieno aurinkoinen. Aika rauhallista tahtia pidettiin, koska edellisiltainen Katri Ylanderin keikka painoi vähän. Iltasella ajeltiin Kolariin junalle ja aamulla kuudelta kotona. Oli todella mahtavan mukava reissu!