Eilen käytiin Heidin kanssa vetäisemässä tokotreenit PKY:n kentällä. Vinkumisen osalta kävin kuten arvelinkin; Enni oli tutun pk-kentän takia niin ylikierroksilla, että vinkui ja haukahteli jatkuvasti. Huoh... Ei auta muu, kuin yrittää ennen omaa vuoroa saada sen laatikko pysymään kasassa tekemällä verryttelysuorituksia, paljon nakkeja.

Isoin yllätys tuli tunnareissa. Enni suoritti sen, kuin vanha tekijä! Juoksi kapuloille, haisteli paria ja otti suoraan oikean!! \o/ No okei, palautuksessa tiputti, pyöritti ja tuli vinoon eteen... Mutta siis itse homman pihvi meni yli odotusten :) Jei!

Ihan hyvät fiilikset siis on sunnuntaita ajatellen. Yhä vieläkään en usko minkäänlaiseen menestykseen, mutta kunhan saataisiin edes tyydyttävät pisteet. Pelkään, että tuomarina on Aino Juhantalo-Kakkola. En ole kuullut keneltäkään yhtään ainutta kehusanaa hänen tuomaroinnistaan. Ei kuulemma pidä innokkaista energisistä koirista, vaan pitäisi olla tylsä eleetön suoritus. No mutta. Kunhan ei itketä meitä niin antaa tulla mitä vaan!!