Käytiin eka treenaamassa tokoa Herwoodin Hauvojen kanssa. Mukavaa oli, meni hyvin! Otettiin avon liikkeitä, lukuunottamatta paikallamakuuta. Kaukokäskyt menee jo aika varmasti n. kolmesta metristä. Pikkuhiljaa... Noutokin on taas parantunut kun olen sitä hinkannut. Meinasi välillä olla tosi huono, luovutusasento ihan vino ja jäyti kapulaa. Nyt ei mainittavia juttuja siinäkään, ehkä himpun verran vielä vinoutta ja vähän on pakko liikutella leukoja... Päätettiin pitää sunnuntaina pienet möllit omaksi iloksemme. Harmi tosiaan, ettei nyt ainakaan pariin kuukauteen ole kisoja missään lähistöllä, olisi hyvät fiilikset!

Sitten myöhemmin illasta oli agilitytreenit ja nekin meni aika mukavasti. Samaa ongelmaa, hyppyjä hiotaan ja irtoamista / kauko-ohjausta myös. Oli kuitenkin mukavaa, että saatiin aika sujuvasti menemään rata, viimeksi meni niin huonosti, että meinasi päästä poru. Nyt sentään etenkin eka kerta meni hyvin, pujottelukin virheettömästi, samoin kuin keinu. Keinua ollaan harjoiteltu aika vähän, mutta vaikutti siltä että se vähäkin oppi on mennyt perille. Enni nimittäin seisahtui aivan hienosti kontaktille. Mitä nyt ekalla kerralla yllättyi seis-karjaisustani niin, että tipahti puoliksi maahan, hih :) Ei haitannut menoa, kiipesi vaan innokkaasti takaisin ja seuraavalla kerralla minäkään en karjaissut ihan niin kovaa, ja meni heti paremmin :)

Meille on kerran käynyt niin, että Enni on innoissaan juossut keinun läpi, eli käytännössä pompannut mäkihyppääjän lailla ylhäällä olevasta päästä. Minä siinä taisin tosin vain säikähtää, Enni paineli eteenpäin entiseen malliin eikä ollut minällänsäkään...