Oltiin koirajuoksu-kisoissa. Kisat järjesti Takut, paikkana Kangasalan Kyötikkälä. Ei oikein lähtenyt hyvään alkuun koko päivä, kaikki oli hukassa heti aamusta lähtien. Lisäksi rokotustodistus oli kuitenkin sitten jäänyt sinne keittiön pöydälle. Niin ja jouduin jälki-ilmottautumaan kun oli tullut väärinymmärrystä joukkue/henkilökisan ilmoittautumisista... Muutenkin sähläsin koko ajan, olin oikeastaan itsekseni reissussa niin ei ollut lisäkäsiä apuna, paitsi ystäväni Sarianna kun kuuluttajahommiltaan ehti, iso kiitos Sarvikselle! Siinä sitten säädin vaatteiden / kännykän / kukkaron / koiravarusteiden / eväiden kanssa raivostuttavan paljon. Sain huonosti nukuttua edellisyön, liekö se osatekijä keskittymisvaikeuksiin...

juoksu
(c)Pyry Leppälä

Itse kisaan nyt kuitenkin. Matka oli 2,7 km pitkä, sisältäen muutaman jyrkän nousun. Enni veti tosi hienosti, olin etukäteen vähän epäillyt sen vetointoa, aiemmin en ole saanut sitä vetämään kunnolla. Nyt se kuitenkin tajusi homman, etenkin kun edellä meni koirakko. Eikä tuo matka tuntunut olevan sille matka eikä mikään, maalissa ei edes läähättänyt. Ennille siis täysi kymppi suorituksesta :) Itselleni ei kyllä kymppiä suoda... En ollut treenannut juuri ollenkaan, ja sen huomasi. Peruskunto on kunnossa, mutta tuollaiseen suoritukseen ei rahkeet ihan riittäneet... Aloitin tietenkin liian lujaa, jaksoin kyllä hyvin aika pitkään, mutta matkan hyydytti ilkeä keuhkopisto. Niin, tosiaan sain tuntea sen treenaamattomuuden :) Keuhkokapasiteetti on selvästi tuollaiseen alikehittynyt, yht'äkkinen nopea juoksu otti heti hengitykseen. Noh, viime vuonna tähän aikaan vielä poltin ja silloin olisi saattanut olla vielä tuskaisemmat olot.

Oltiin lopulta sijalla 33, kun tuloksen saaneita kilpailijoita oli 42. Mutta ilman palkintoja ei kuitenkaan kotiin lähdetty! Nimittäin joukkuekisassa meidän joukkue (Tamsk) oli kolmas! Meitä oli kolme jäsentä, ja ilmeisesti oltiin aika mukavan tasaisia, Timo suht nopea vieläpä. Itse taisin olla heikoin... Elämä jatkuu! Ja huomenna luonnetestiin, tosi jännää!