Huuh ja puuh, Briskness-leiri ja etsintäkoe suoritettu loppuun kunnialla. Koti on ihan kiva paikka kyllä...

Leiristä joskus myöhemmin, ek-kokeen ruodinta tähän.

Ekana jälki. 2-luokassa matka 400m, 50 min vanhentunut. Janan mitta 30m. Lähetin janalle, ei mennyt viivasuoraan sinne mihin halusin, mutta eteni kuitenkin kohti merkkiä. Nosti jäljen hienosti about puolesta välistä (?), ja minä jopa muistin antaa täyden mitan (uutta!) jälkiliinaa. Tässä olin jo että mitäs mitäs, Ennihän jäljestää, eikä ryntää satanen lasissa jäljellä as usual. Siis sillä oli nenä maassa ja minä kävelin rauhallisesti perässä!!!! Uskomatonta tämä. Ja koko jälki oli muutenkin ihan uskomatonta, kun koira tosiaan jäljesti!! Kolme kulmaa oli, joista ekan jäljesti tarkasti, tokan ja kolmannen tarkisti muut suunnat, mutta itsevarmasti sitten jatkoi matkaa. Ja kepit nousi mainiosti. Meikä oli ihan tippa linssissä siinä, tuntui ihan tosi hienolle Että kiitosta vaan tsemppareille ja neuvojille! Ja ehkä ne raivarit viikko-pari taaksepäin ei ollutkaan niin tyhmä juttu, ei se ainakaan huonommaksi mennyt =)

Haku. Nosti ukot kahdella pistolla. Ekan ilmaisu pätkäisi. Toisella lähetyksellä ei mennyt tarpeeksi etukulmaan. Eli 2p lähti näistä.

Pudotettu. Oli ajanut patalapun ohi jonkun verran, ja nostaessa tapporavistus. Näistä 2p pois. Mietintämyssyyn esineen vaihto. Ravistelee tuota ihan sikana, siis ihan tosi paljon.

Tarkkuus. Juoksi ruudun yli, kiersi reunat eikä ihan yhdestä käskystä tullut. Sitten etsikin OK:sti ruudusta, taisin kerran ohjata vähän kauemmaksi minusta. Ulkpuolella haahuilusta -1p.

Esineruudussa oli vähän onkhelmia. Tai no ei varsinaisesti, mutta ei ihan toiminut niinkuin piti. Painoi vaan alueen oikeelle puolelle (josta kyllä yksi esine nousi). Nousi kyllä kaksi eskaa, mutta 1 piste lähti, kun räkäisi eteeni maahan sen (häh mikä tämä nyt oli?!?!????). Toinen piste lähti kun tokalla esineellä sanoin liian aikaisin sen kehoitussanan...

Tottis oli aika perus Enniä. En jaksa eritellä kaikkia, who cares. Hyppyesteen meinasi mennessä kaataa, mutta hyppäsi silti takaisin (hyvä juttu). Paikallamakuussa kuulin hentoa ääntelyä aina, kun pari käskytti koiraansa. Tuomari ei kuitenkaan kuullut, erinomaista pukkas siis hehh heh!

Eli 192 maastosta ja 86 tottiksesta! Kiva kiva, olen überhappy!! Jee jee