Eilen kävin treenailemassa pirkkahallin kentällä itsekseni. Oli oikein mukavat treenit, ilmakin lämpimän keväinen. Siellä oli ihan erilainen fiilis, kuin eteläpuiston kentällä treenatessa. Kuten ennenkin, pk-esteet nostaa Ennin kierroksia, mutta se tuntui nyt oikeastaan hyvälle pitkästä aikaa. Etenkin siksi, kun pilasin luoksetulon tässä männä viikolla ja tuolla pk-kentällä se meni ihan sujuvasti. Möhlin silloin tuon luoksetulon niinkin hyvin, että koira ei lopulta suostunut liikahtamaan mihinkään käskystä. Taisi vähän suuttua, kun korjasin asentoa kauluksesta nostamalla... Nojuu, mitään eläinrääkkäystä ei tapahtunut oikeesti :)

Pääsin eilen piiitkästä aikaa siis esteille, eikä ollut takapakkia tullut tauon aikana. Samat vaivat vaivaa, eli puree kapulaa kuin hullu ja kolauttaa hypyssä paluussa takajalkoja.

Otin myös pari esinettä, jotka löyti kaikki hyvin (tosin oli aukea peltokenttä), mutta taas normipäivä: leikkiminen ja mälvääminen on tuontia kivempaa.  Kyllähän se toki eskat tuo mutta eka pitää heitellä ja pureskella niitä kun löytyy.

Paikallamakuuhun tein vaikeutusta heittelemällä kapulaa hypyn yli koiran maatessa muutaman metrin päässä. Nou problems. Mutta kun... Ongelmakohta tässä on se, kun toinen koirakko tekee A-estenoudon... Eli toki olen tyytyväinen että pysyi hyvin nyt, mutta tosiaan pitäisi päästä tekemään kaverin kanssa kestävyysharjoituksia!

Eli tämmöisiin juttuihin kaipaisin korjausehdotuksia:
- kapulan pureminen
- takajalkojen kolistaminen hypyn paluussa
- esineiden tuonti nopeasti ilman niillä leikkimistä
- treenikavereiden vähäisyys
- ääntelyäkin voisi seuruutuksessa olla vähemmän