Jospa nyt kuitenkin erittelisin sen tottiksen. Jääpähän joku muistijälki siitä, kun kuitenkin unohtuu muuten. Ja ihan hauskojakin kommentteja tuli Heinilältä.

Olin eka suoritusvuorossa. Jännitti yllättävän vähän, taisi edellisen illan terassillakäynti työkavereiden kanssa painaa vähän, niin ei jaksanut jänskätä... Viaton

Seuraamisessa alko suorastaan haukkumaan alkuun. Sitten tasaantui semmoiseksi ihme kovaääniseksi läähätykseksi. Edistäminen oli melko vähäistä, enintään puoli koirallista alkusuoralla. Ampumiset oli OK. Ekassa kulmassa oikealle vilkaisi just tuomaria kun käännyn ja koira jäi siinä kelkasta. Tästä tuli 'hyvä'.

Istuminen oli erittäin nopea. Ei tainnut tulla mitään valittamista, joten 'erinomainen'.

Maahanmenosta Heinilä mainitsi että jos olisi ollut hiekkakenttä, niin maa olisi vaan pöllähtänyt kun meni niin voimalla. Luoksetulo oli nopea. Tulikohan tästäkin erinomainen...?

Seisomisessa edisti valmistelevassa. Seisahti erittäin nopeasti, mutta oli vielä ottanut muutaman askeleen kuitenkin sen jälkeen. Silmäkulmasta näytti ihan siltä, kuin olisi istunut. Olinkin tosi positiivisesti yllättynyt, että seisoikin Hymy Tuli luokse nopeasti. Oisko sitten ollut 'erittäin hyvä'.

Noudon teki nopeasti, luovutuksessa puri. Varmaan myös 'erittäin hyvä'.

Hyppynoudossa kosketti molempiin suuntiin, mutta omiin kriteereihini verrattuna hypyt oli hyviä. Paluuhypyssäkin hyppäsi kunnolla ja kosketus oli vain pienehkö. Luovutus vinossa, mutta se johtui siitä että olin turhan lähellä estettä. 'Hyvä'.

Estenoudossa ripeä ylitys ja tuomarin kommentin mukaan oikein riuhtaisi kapulan mukaansa. Jännä, kun keskiviikkona viimeksi tuli 'voisi tarttua nopeammin kapulaan'. Ehkä silloin otti pari raviaskelta loppuun ja nyt ei? Nää on näitä Hymy Tulikohan tästä 'erinomainen' kun pureminenkin oli vähäistä ja luovutusasento OK.

Eteenmenossa lähti epävarmasti ja jatkoi koko matkan aika haahuillen, vähän teki mutkaa. Eli ei ollut varma mihin pitää mennä. Eteni kuienkin koko ajan ja meni maahan heti käskystä. Tuli 'hyvä' tai tulikohan jopa 'erittäin hyvä'.

Paikallamakuussa en ainakaan itse kuullut ääniä. Oli ehkä hivenen kääntynyt kentälle päin, mutta tuomarin mielestä ei ollut huomauttamista. Taisikin olla enemmänkin mutkalla, kuin siirtynyt.

Olin tosiaan hirmu tyytyväinen. Kehuja tuli esimerkiksi sivuillemenoista paljon, jokainen oli todella korrekti. Voimakkaat ja loppuun saakka. Eikä edistänyt yhdessäkään, which is nice! Jännä että tämä on nyt niin kondiksessa, vaikka en ole erityisesti harjoitellut, ainakaan mitenkään määrissä. Olen vapauttanut edessä istumisesta suoraan ja tehnyt 1-2 sivullemenoa sitten erikseen per treeni.

Mitähän muuta kommenttia tuli... Kovasti kyllä kehuja sateli. Enni olikin oikein hyväntuulinen koira. Ei paljoo helle painanut!

Voi kun saisin kapulan luovutuksen kuntoon, niin siinä olisi heti pari lisäpojoa. Olen ottanut kotona kapulan tuontia, mutta siellä se tekee sen tietysti ihan tosi hienosti. Mutta kai siitäkin jotain hyötyä voi olla, vaikka tuntuu että ei välttämättä ole.

Edistämisen poisto on kyllä semmoinen työmaa että voi morjens... Välillä ei edistä ja välillä edistää, en ymmärrä mistä tämä kiikastaa. Riippuu varmaan jostain kuun asennosta tai jotain.

Oli myös päivän parhaat tottispisteet Cool

Ensio is the best!