Pettymyksestä selvitty pikkuhiljaa. Olen osannut jo hehkuttaa mielessäni onnistunutta suoritusta. Tottiskin oli kuitenkin 86! Se on parhaat pisteet, mitä ollaan ikinä saatu :) Väkisin kyllä kalvaa se, että möhläsin noutojen luovutukset hätäilemällä. Niistä lähti pari pistettä ihan turhaan...

Maastokin oli jees, pisteitä tuli 162. Jostain syystä risteilylähetyksissä koira teki surkeat pistot ja jouduin ne aina uusimaan -> pistemenetyksiä. Pitänee ottaa aina varman päälle ja lähettää paikalta. Lisäksi "koira saisi työskennellä määrätietoisemmin". Toka ilmaisukin taisi olla epätäydellinen. Semmosta jotain.

Esineillä oli sama, kuin Raumalla. Kahden jälkeen hanskat tiskiin. Vit että harmitti argh!! 21 pistettä. Minen ala...

Meinasi mennä vähän käteen tuon sunnuntaipäivän aloitus. Nukuin nimittäin upeasti pommiin. Kisat alkoi klo 9, heräsin klo 8.32... Nukuin yön niiiiin surkeasti, menin vasta kolmelta nukkumaan ja oli kuuma ja koirat oli levottomia ja olin ihan tukkoinen flunssasta. Kuudelta avasin ikkunan ja se oli taikasana uneen -> enpä muista edes herätyskelloa kuulleeni. No onneksi oli 'kotikisat' niin soitin heti Kirsille ja pyysin kysymään tuomarilta että vieläkö pääsee mukaan vaikka sen 15 minuuttia myöhästyn... Hyvin sopi onneksi. Ja kun päräytin paikalle, olin missannut vain pienen pätkän alkuhöpinää. Omat treeniryhmäläiset (joista Helena oli ratamestarina) tosin sanoivat, että erottaminen olisi seurannut jos oisin oharit tehny  :) Varmaankin eniten siksi, että sitten kolmensadan tallaus olisi ollut turhaa työtä kun muita ei voittajaluokassa ollut minun lisäksi.

Tässä vähän päivän kuvasatoa. Ollaan juuri menossa henkilöetsintään.

1715313.jpg

Kuva löytyy muiden ohella osoitteesta http://www.flickr.com/photos/npkh/sets/72157606029462804/

Eilen saatiin remppaakin edistymään mukavaan vaiheeseen, nimittäin päästin jo maalaushommiin. Eipä mennyt kuin kuukausi pohjatöissä, hehe! Ja kyseessähän on vasta makuuhuone, olkkari on vielä kokonaan koskematta!

Huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa. Ja mikä parasta, perjantaina Joensuuhun ja Ilosaarirokkiin. Jahuu! Olen iloinen =)

P.S. Ainiin muuten. Meidän seura voitti tuon sunnuntaisen neliseuraottelun. Tosin meillä oli täysi joukkue, muilla seuroilla vajaa :) Mutta silti oli ihan kiva juttu sekin. Sitäpaitsi jokainen meidän joukkueesta sai koularin, ei oltu surkea tiimi! Eiköhän silläkin olisi otteluvoitto irronnut vaikka joukkueiden koot olisivat olleet tasalukuiset.