Eilen tokoa, otin paikallamakuun, seuraamista vaihtelevasti (juoksukäännöksiä, peruutusta ym.), ruutua, hyppyä, tunnaria, liikkeestä maahanmenoa (myös juoksusta), liikkeestä seisomista.

Toi juoksusta maahanmeno oli ensimmäistä kertaa repertuaarissa. Ei Enni sitä ensin tajunnut, mutta toisella kerralla autoin, niin ei ongelmia.

Ruutu on kyllä vielä aika hakusessa. Kyllä se menee lähietäisyydeltä (~10 m), mutta kauempaa jos lähettää (parikin metriä), niin ihan pihalla. Hiljaa etenemme, metri kerrallaan :)

Hyppy ok, paitsi ekalla meni liian vinoon ja olis varmasti ohittanut. En kuitenkaan antanut tehdä sitä. Kauheesti kyllä ottaa kierroksia esteestä...

Tunnaria oon ottanut yhä vain yhdellä, jonka etsii ruohikosta. Hyvin se sen etsii, ei siinä mitään. Hirvee pureskelu vaan alkaa sitten, kun kapula on suussa. Tässä on työnsarkaa...

Sunnuntaina oltiin siellä pentutapaamisessa, oli tosi mukavaa! Enni oli aikuistunut, se antoi muiden koirien tulla tervehtimään mua, eikä ollut heti haukkana paikalla ärisemässä. Kerran tuli äiti-Bean kanssa riitaa, kun minä TYHMÄ leikitin Enniä semmoisella kumilelulla ja Bea kun sen huomasi.... VIUH vaan ja läksytys! Mun moka. Mutta mitään vaurioita ei tullut kellekään.