Heimolla on tänään nimpparit! Onnea Heimo "Huima" Heimonen

Nimppareiden kunniaksi repäisin ja ilmoitin Heimiksen ekaan näyttelyynsä. Näytelmähommista ei ole mitään erityisiä suunnitelmia Heimon pään menoksi. Veikkaan, että jos tämä kerta tuo tulosta, niin innostun asiasta enemmän ja jos ei, niin sit jää vähiin. Heimon ensiesiintyminen on siis 14.2. Tampereen Niihamassa. On kyllä kallista lystiä!

Ei olla tehty mitään koulutushommia viime kirjoittelun jälkeen. Olin viikonloppuna lauantaina messarissa katselemassa menoa ja illalla parhaan ystäväni kolmekymppisillä Tuusulassa. Heimo oli Minnalla hoidossa ja hyvin oli mennyt. Heimolla ja Kuulalla on joitain kuukausia ikäeroa, mutta henkisellä tasolla ovat samanlaisia lapsia... Kauhea rälläys, paininta ja leikkiminen oli kuulemma ollut koko ajan. Kuula on kyllä aivan ihana hauveli!

Vähän kyllä vähiin jää nyt treenailu, kun keskiviikon treenikerta on vähän vaakalaudalla pakkasen takia. Keskiviikkona mennään Pakkahuoneelle The Soundsin keikalle, joten torstaina voi olla aika väsy kun on kuitenkin normi työpäivä. Eikä keikat ole todellakaan suunniteltu työssä käyviä ajatellen... Eli tuskin jaksan raahautua hallin lepakkovuorolle

Juhlakalu Heimo (Enni taustapiruna)