Heidin ja Maijan kanssa tokoilua keskiviikon kunniaksi.

Alkuun p-makuu, joka meni ihan niinkuin pitääkin. Eli hyvin pysyi maassa, ei mitään ongelmia. Ihan tosi hieno juttu! Pitää alkaa pikkuhiljaa harjoittelemaan pienillä häiriöillä, nyt on rutirauhallista. Aika oli noin 2 minuuttia.

Sitten sekalaisessa järjestyksessä seuraa, top, maahan, luokse. Olenpa taas tehnyt perusmokan eli hinkannut vaan seisomista. Nyt, kun otin maahanmenoa, niin koira jäi tikkana seisomaan. Ei meinannutkaan maahan   Kuka sanoikaan jokunen viikko sitten, että pitää ottaa tasapuolisesti näitä, ettei jumita jompaankumpaan... Jepjep.

Luoksetulossa hyppäsi päälle, mutta väliäkös. Otin uusinnan ähimatkalta niin, että meni oikein.

Seuraaminen on taas kompastuskivi. Ilman imutusta painuu alkuaskelilla maihin. Milloinkahan tämä juttu saataisiin poistettua...?? Nooh ehkä jonain kauniina päivänä. Tytöt kyllä huomautti siitä, että painostan aina lähdössä yläkropalla ja katseella, ei ihme että Heimonen painuu puoliksi maan alle...

Heimo on kyllä ihan mahtistyyppi. Tykkään siitä ihan valtavasti! Ei vaan näissä treeneissä, vaan muutenkin se on niiiin söpö ja symppis että ei mitään rajaa!